‘Yeni İskenderun’ mesajını Bekbele'den verdi

‘Yeni İskenderun’ mesajını Bekbele

Denizciler ve Cırtıman’da seçmenle buluşan, OSB’de işyerleri ziyaretleri gerçekleştiren Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, Bekbele’de ‘Yeni İskenderun’u inşa edeceklerini belirtti.

İskenderun/SES
Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, gerçekleştirdiği alan çalışmalarında ‘yeni İskenderun'u inşaa etmeye artık sayılı günler’ kaldığını söyledi.
Çocukların Bayramı bekler gibi 1 Nisan sabahını heyecanla beklediğini ifade eden Dönmez, "Kimse endişe etmesin! Nazlı İskenderun'un ayağa kalkması, bu güzel memleketimizi yeniden inşaa etmek için gün sayıyoruz. Gösterdiğiniz, ilgiden ve samimiyetten dolayı tüm Bekbele halkımıza teşekkür ediyorum" dedi.

‘Her gün bir mahallede iftar’de Denizciler Mahallesi toplantısı öncesi de sakinleri iftar sofrasında buluşturan Dönmez, iftar sonrası yaptığı konuşmada "Hayatımız hep sınavlarla dolu. Birçok alanda sınava girdik. Hepsi zorlu geçti ama 31 Mart gecesi, 1 Nisan sabahı benim en kolay sınavım olacak. Çünkü ben bu sınava tek girmeyeceğim. Siz inanan insanlarla hayatımızın en kolay sınavı olacak. Rabbim Allah'ın izniyle bu sınavdan da çıkmamızı hayırlı sonuçlarla çıkmamızı nasip etsin" dedi.
Seçim sonrası İskenderun'da ‘herşeyin daha güzel olacağını’ vurgulayan Dönmez, "Çünkü artık İskenderun'da çiçekler açacak. Yüzler gülecek. Eksik hiçbir şey kalmayacak. Bu memleketi yeniden inşaa edeceğiz. Bundan sonra Yeni İskenderun'da yeni güzelliklerle hep birlikte yaşayacağız" diye konuştu.

Pograma katılan AKP Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, tüm hizmetlerin ardı ardına geleceğini kaydederek, "Vizyon sahibi bir belediye başkan adayımız var. Bizim Mehmet, inançlı ve azimlidir. Şimdiden kafasında herşey hazır. Allah'ın izniyle tüm bilgi birikimiyle yepyeni İskenderun'u bize kazandıracak. Büyükşehir'de Mehmet Öntürk ile İskenderun’da Bizim Mehmet ile tarih yazacağız" şeklinde konuştu.



Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

Geri dönüşüm tesisinde yangın

TFF başkanından stadyum incelemesi

Limon ihracatı askıda

CHP, belediyenin faaliyeti red etti

'Nakliye dolandırıcılığı'

SP Milletvekili Çalışkan: BOP adım adım hayata geçirildi

Grev, 289. gününde

Samandağ'da 'değişim ittifakı' bozuldu

İskenderun'da Kudüs Günü toplantısı

Baro, Avukatlar Gününü kutlamayacak

CHP'den "İmamoğlu bırakılsın" kampanyası

SP Hatay İl Başkanı Koçak: Hukuk, siyasetin aparatı haline getirilmemeli

Kent planına itiraz

İHD, hemşire Sevcan Demir davasının takipçisi

Yumurta Bayramı kutlandı

Yükleniyor

  • BIST 100

    10642,6%-0,43
  • DOLAR

    40,53% -0,48
  • EURO

    47,61% -0,42
  • GRAM ALTIN

    4352,92% -1,37
  • Ç. ALTIN

    6999,67% -0,32