İSTE, finale çıktı

İSTE, finale çıktı

Üniversitelerarası Basketbol Grup Şampiyonası

İskenderun/SES

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun düzenlediği, Türkiye Üniversitelerarası 2. Lig Basketbol Grup Şampiyonası, İSTE´nin ev sahipliğinde İskenderun GHSİM Kapalı Spor Salonunda yapıldı. 10-14 Aralık tarihleri arasında düzenlenen müsabakalarda grubunda Mustafa Kemal Üniversitesini yenen İSTE takımı, averajla ikinci oldu ve final grubuna yükseldi.
Sekiz üniversitenin erkek basketbol takımlarının katıldığı turnuvada, A Grubu´nda; İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Mersin Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ), B Grubu´nda ise Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (Adana BTÜ), Çağ Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi yer aldı. Grup maçları sonunda, A Grubu´nda İSTE ve Mersin Üniversitesi, B Grubu´nda da Çağ Üniversitesi ve Adana BTÜ ilk iki sırada yer alarak, final grubuna yükseldi.
Şampiyonanın açılışında konuşan İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tolga Depci, Türkiye Üniversitelerarası Basketbol 2. Lig müsabakalarına katılan konuk takımlara ev sahipliği yapmaktan, onur duyduklarını ifade etti. İSTE olarak spora destek verdiklerini belirten Depci, müsabakaların dostluk çerçevesinde ve üniversite öğrencilerine yakışır bir turnuva olmasını diledi ve şampiyonaya katılan takımlara başarı diledi. İSTE Rektörü Türkay Dereli de maçları izleyerek, basketbol takımı oyuncuları ve öğrencilerine destek verdi. Turnuvanın kapanışında konuşan İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Aktaş, müsabakaların başından sonuna kadar fairplay kuralları çerçevesinde gerçekleştiğini görmektan mutluluk duyduğunu söyledi. İSTE Spor Koordinatörü Sıtkı Kahvecioğlu de 'Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen, üniversitelerarası basketbol grup müsabakalarına, İskenderun Teknik Üniversitesi olarak ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadık. Sekiz üniversitesinin katıldığı bu turnuvada fairplay çerçevesinde, İSTE´yi en iyi şekilde temsil ettiğimiz için mutluyuz' değerlendirmesini yaptı.



Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

Geri dönüşüm tesisinde yangın

TFF başkanından stadyum incelemesi

Limon ihracatı askıda

CHP, belediyenin faaliyeti red etti

'Nakliye dolandırıcılığı'

SP Milletvekili Çalışkan: BOP adım adım hayata geçirildi

Grev, 289. gününde

Samandağ'da 'değişim ittifakı' bozuldu

İskenderun'da Kudüs Günü toplantısı

Baro, Avukatlar Gününü kutlamayacak

CHP'den "İmamoğlu bırakılsın" kampanyası

SP Hatay İl Başkanı Koçak: Hukuk, siyasetin aparatı haline getirilmemeli

Kent planına itiraz

İHD, hemşire Sevcan Demir davasının takipçisi

Yumurta Bayramı kutlandı

Yükleniyor

  • BIST 100

    10616,09%0,19
  • DOLAR

    40,42% 0,08
  • EURO

    47,50% 0,53
  • GRAM ALTIN

    4456,47% 1,03
  • Ç. ALTIN

    7068,94% 0,97