CHP´de ‘birlik kahvaltısı´

Milletvekilleri, İl, ilçe yöneticileri ile belediye başkanlarını buluşturan Parlar, olası bir seçime yönelik ‘güçlüyüz´ mesajı verdi.

SİYASET 21.09.2020 16:10:50 0
CHP´de ‘birlik kahvaltısı´

CHP´de İlçe ve il kongresi sürecinde büyükşehir ile ilçe belediye yönetimleri ile yaşanan kopukluğun giderilmesine yönelik çaba, İl Başkanı Ramiz Parlar´ın kahvaltı etkinliğiyle devam etti.

CHP Hatay İl Başkanlığının Pazar günü düzenlediği kahvaltı buluşmasının samimi bir ortamda gerçekleştiğini belirten Ramiz Parlar, salgın nedeniyle etkinliği geniş katılımlı gerçekleştiremediklerini kaydetti. Etkinliğe Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Milletvekilleri Suzan Şahin, Serkan Topal, İsmet Tokdemir, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, İlçe Başkanları, İl yöneticileri, Kadın ve Gençlik kolları il ve ilçe başkanları katıldı. Milletvekili Mehmet Güzelmansur´un rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı toplantıyı değerlendiren Ramiz Parlar, Cumhuriyet Halk Partililerin iktidar için birbirine sımsıkı sarılarak çalıştığını belirtti, olası bir seçime hazırlıklı ve güçlü olduklarını söyledi.

Öztunç da ‘kongreler tamam, hedef hizmet´ demişti

CHP´nin genel başkan yardımcılarından Ali Öztunç´un yangın incelemesi ve maden sahaları ihalesine yönelik iki günlük çalışma ziyareti kapsamında geldiği Hatay´da milletvekilleri, belediye başkanları ve partinin il ilçe yöneticilerine, “Kongre süreci tamamlandı. Hedef hizmet ve yeni seçime hazırlık” yaklaşımında bulunmuştu.

Anahtar Kelimeler: birlik kahvaltısı

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10642,60%-0,43
  • DOLAR

    40,53% -0,48
  • EURO

    47,61% -0,42
  • GRAM ALTIN

    4352,92% -1,37
  • Ç. ALTIN

    6999,67% -0,32