Arsuz’da kesinleşmiş hapis cezalı 2 kişi gözaltında

Arsuz’da kesinleşmiş hapis cezalı 2 kişi gözaltında

Arsuz’da biri silahlı tehdit sanığı diğeri kendini kamu görevlisi olarak tanıtarak dolandırıcılıkla suçlanan ve kesinleşmiş habip cezası bulunan 2 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; silahlı yağma, silahlı tehdit, ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma, birden fazla kişiyle birlikte silahlı tehdit suçlarından toplam 41 yıl 8 ay 1 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan O.B Arsuz Konarlı Mahallesinde gözaltına alındı.

Kendisini kamu görevlisi veya banka sigorta, kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtması veya bu kurumlarla ilişkili olduğunu söylemesi suretiyle dolandırıcılık suçundan 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.K. ise Arsuz Uluçınar mahallesinde yakalandı. Her iki olayın sanığı O.B ve S.K. çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık şüphelisi de tutuklandı

Diğer bir gözaltı ise İskenderun Denizciler Mahallesinde meydana gelen işyerinden ve kurumdan hırsızlık olayının şüphelisine yapıldı. Yakalanarak gözaltına alınan sanık Y.E.K., sorgusunun ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi. 



Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

Geri dönüşüm tesisinde yangın

TFF başkanından stadyum incelemesi

Limon ihracatı askıda

CHP, belediyenin faaliyeti red etti

'Nakliye dolandırıcılığı'

SP Milletvekili Çalışkan: BOP adım adım hayata geçirildi

Grev, 289. gününde

Samandağ'da 'değişim ittifakı' bozuldu

İskenderun'da Kudüs Günü toplantısı

Baro, Avukatlar Gününü kutlamayacak

CHP'den "İmamoğlu bırakılsın" kampanyası

SP Hatay İl Başkanı Koçak: Hukuk, siyasetin aparatı haline getirilmemeli

Kent planına itiraz

İHD, hemşire Sevcan Demir davasının takipçisi

Yumurta Bayramı kutlandı

Yükleniyor

  • BIST 100

    10542,09%-0,94
  • DOLAR

    40,56% 0,02
  • EURO

    47,06% -1,35
  • GRAM ALTIN

    4316,94% -0,80
  • Ç. ALTIN

    6936,29% -0,77