Arsuz´da yağmur alarmı

Arsuz´da yağmur alarmı

Arsuz´da devam eden yağışların olası etkilerine yönelik ekipler çalışmalarını sördürüyor

Gözcüler, Hacıahmetli, Höyük, Avcılarsuyu mahallelerinde aşırı yağışlardan dolayı olası dere taşkınları; işyeri, konut ve ekili alanlarda su baskını yaşanmamasına yönelik önlemler arttırıldı.

Arsuz Kaymakamı H. Hasan Gökpınar, Arsuz Belediye Başkan Vekili Nevzat Korkmaz, Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı Sami Üstün, alan incelemesinin ardından çalışmaları gözden geçirdi.

Arsuz´da devam eden yağışlardan dolayı Avcılarsuyu Mahallesindeki köprü yıkıldı. Avcılarsuyu Hüyük köprüsünün Avcılarsuyu girişi de kapatıldı. Gözcüler-Höyük bağlantı yolunun da kapatıldığı belirtildi.

Belediye Başkan Vekili Nevzat Korkmaz, kentte yaşanan aşırı yağıştan etkilenen mahallelere, belediyenin tüm araçlarını ve  ekiplerini seferber ederek müdahale edildiğini belirtti. Korkmaz,  “İlçemizde yaşanan yoğun yağıştan dolayı oluşabilecek olumsuzluklara karşı, tüm ekiplerimizle teyakkuz halindeyiz” diye konuştu. Korkmaz, her türlü olumsuz durumun 444 7 922 numaralı merkeze iletilebileceğini kaydetti.

Arsuz Belediyesi, DSİ ve Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri taşkın yaşanmaması için dere yataklarında düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.
Arsuz Belediyesi Başkan Yardımcısı Sami Üstün, “Önceliğimiz can güvenliği. Bütün önlemler alındı. DSİ, Hatay Bayakşehir ve belediyemiz ekipleri ve makine parkıyla sahadayız, koordineli bir çalışma yürütülüyor. Arpaçifktlikte dere yatağındaki zayıf bir noktayı güçlendirmek üzere araçlar yönlendirildi. Yağışların gece boyunca şiddetini arttırmasına yönelik sıkıntılara hazırlıklıyız. 24 saat alarmda olacağız” diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: Arsuz yağmur alarmı

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

Geri dönüşüm tesisinde yangın

TFF başkanından stadyum incelemesi

Limon ihracatı askıda

CHP, belediyenin faaliyeti red etti

'Nakliye dolandırıcılığı'

SP Milletvekili Çalışkan: BOP adım adım hayata geçirildi

Grev, 289. gününde

Samandağ'da 'değişim ittifakı' bozuldu

İskenderun'da Kudüs Günü toplantısı

Baro, Avukatlar Gününü kutlamayacak

CHP'den "İmamoğlu bırakılsın" kampanyası

SP Hatay İl Başkanı Koçak: Hukuk, siyasetin aparatı haline getirilmemeli

Kent planına itiraz

İHD, hemşire Sevcan Demir davasının takipçisi

Yumurta Bayramı kutlandı

Yükleniyor

  • BIST 100

    10642,60%-0,43
  • DOLAR

    40,53% -0,48
  • EURO

    47,61% -0,42
  • GRAM ALTIN

    4352,92% -1,37
  • Ç. ALTIN

    6999,67% -0,32