Turizm eğitimini konuştular

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Tolga Depçi´nin Arsuz Kaymakamı Musa Sarı´ya gerçekleştirdiği ziyarette Turizm Fakültesi´nin bir biriminin faaliyete geçirilmesi değerlendirildi.

GÜNCEL 4.03.2021 08:07:35 0
Turizm eğitimini konuştular

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Mıstıkoğlu´nun da eşlik ettiği ziyarete ilişkin yaptığı yazılı açıklamada Kaymakam Sarı, “Ziyarette ilçemiz için önem teşkil eden turizmin fakültesinin bir biriminin ilçemiz sınırlarında oluşturulması, yer tahsisi ve buna dair yapılacak işler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu” dedi.

İSTE´ye Arsuz ilçe sınırlarında bir yer tahsisi yapıldığını ve daha başka yerler üzerinde de görüş alışverişinde bulunulduğunu ifade eden Kaymakam Musa Sarı, her türlü yardıma hazır olduklarını ifade etti.

Anahtar Kelimeler: Turizm eğitimini konuştular

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    11347,73%0,30
  • DOLAR

    40,83% 0,12
  • EURO

    47,84% 0,95
  • GRAM ALTIN

    4431,67% 0,84
  • Ç. ALTIN

    7119,18% 0,73