Ziyarette hediye ve plaket

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü (HATSU) Mehmet Çaparali, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk ve yönetimi ile Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü´yü ağırladı.

GÜNCEL 9.09.2019 10:32:07 0
Ziyarette hediye ve plaket

Antakya/SES

 HATSU´dan yapılan açıklamaya göre, Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi´nin farklı illerinden gelen temsilcilerinin de katıldığı ziyarette konuşan HATSU Genel Müdür Çaparali, muhtarların belediyelerin yanı sıra tüm kamu ve kuruluşları ile vatandaşlar arasında önemli köprü vazifesi gördüğünü, muhtarların köyde, mahallede ve sokaktaki gözü kulagı olduğunu belirtti. Çaparali, sadece Hatay değil, ülkemizdeki tüm muhtarlarla el ele vererek ilimizi ve ülkemizi kalkındırmak için her türlü mücadelenin içinde olduklarını ifade etti.
Çaparali´ye teşekkür eden konfederasyon başkanı Aktürk, muhtarların, insanların görüşü, rengi ne olursa olsun ayrım yapmadan vatandaşların sorunlarına çözüm olmak için var olduğunu anlattığı değerlendirmesinde, 'Herkesle kucaklaşmamız gerekiyor. Seven, sevmeyen, taraf olan veya olmayan herkese hizmet etmemiz gerekiyor. Devleti temsil eden bir mecrayız. Buna uygun davranmamız gerekiyor.'
Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Gülcü de bu tür ziyaretler ve istişarelerin hizmet noktasında muhtarlara güç ve mutluluk kattığını ifade etti. Çaparali konuklarına hediye verirken, Aktürk de Çaparali´ye plaket verdi.

İki muhtarın Çaparali ziyareti
Ayrıca, Koçören Mahallesi Muhtarı Süreyya Çalıcı ve Meydancık Mahallesi Muhtarı Hikmet Dayan da HATSU Genel Müdürü Çaparali´yi ziyaret edip, mahalle sakinleri adına görüşme sağladıkları belirtildi. Yazılı açıklamaya göre Çaparali de vatandaşlar ve muhtarlar tarafından yapılan görüşmelerle her gün farklı bir ivme kazanan hizmet çıtasının daha ilerlere götürmek istediklerini, halkın sağlığı ve geleceği için daha çok çaba sarf edeceklerini ifade etti.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    11000,26%6,06
  • DOLAR

    41,32% 0,06
  • EURO

    48,67% 0,19
  • GRAM ALTIN

    4889,00% 0,10
  • Ç. ALTIN

    7888,34% 0,00