Ziyaretleri çalışma ofisinde kabul etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, göreve başlaması nedeniyle yapılan kutlamaya yönelik nezaket ziyaretlerini kabul ediyor.

GÜNCEL 6.12.2018 10:34:00 0
Ziyaretleri çalışma ofisinde kabul etti

İskenderun/SES

Vali Doğan, Valilik İskenderun Çalışma Ofisindeki makamında İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ile İSDEMİR Genel Müdürü Mesut Keyfli, Payas OSB Başkanı Süleyman Çelik ve Noksel Boru Fabrikası Genel Müdürü Sedat Uysal, İskenderun Eski Kaymakamı Hasan Özyiğit ve işinsanı Bayram Alpagül ve beraberindekileri ayrı ayrı kabul etti.
Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, vali Doğan, İskenderun Çalışma Ofisinde kabul ettiği İskenderun Belediye Başkanı Dingil´den İskenderun´da yürütülen belediye çalışmaları ve hizmetleri hakkında bilgi aldı. Dingil, İskenderun´un tarihi dokusu, doğal güzellikleri, sanayisi, sosyal ve kültürel yapısıyla çok özel ve ayrıcalıklı bir yer olduğunu ifade etti ve vali Doğan´a başarı diledi.
Ziyaret kapsamında kabul ettiği İSDEMİR Genel Müdürü Keyfli ile sohbet eden vali Doğan, ülkemizin demir-çelik üretimi alanında en önemli yatırımlarından biri olan, sektörde ilin adını yukarılara taşınmasında katkısı olan İSDEMİR´e ve diğer üreticilere teşekkür etiğini ifade etti. Ziyarette bulunan belediye başkanları Dingil, Culha ve Toksoy ile İSDEMİR Genel Müdürü Keyfli, Payas OSB Başkanı Çelik ve Noksel Boru Fabrikası Genel Müdürü Uysal, İskenderun eski Kaymakamı Özyiğit ve işinsanı Alpagül de Hatay Valisi Doğan´a teekkür etti.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir de Hatay Valisi Doğan´a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Nehir´i valilik makamında kabul eden Doğan, ziyarete teşekkür etti ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10737,21%-0,06
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4308,19% 0,21
  • Ç. ALTIN

    6915,25% -0,19