Yıldızlar şampiyonaya hazırlanıyor

İskenderun Belediyesporlu Tekvandocular 6-8 Temmuz tarihleri arasında Antalya´da düzenlenecek olan Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonasına hazırlık çzalışmalarını sürdürüyor.

16.06.2017 11:24:55 0
Yıldızlar şampiyonaya hazırlanıyor

 

Osmaniye´de düzenlenen hazırlık müsabakalarına katıldıklarını belirten Antrenör Mehmet Korhan, şampiyonadan da başarılı sonuçla dönme hedefinde olduklarını söylmedi.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de şampiyona hazırlığı ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, 'Taekwondo takımız son derece başarılı çalışmalara imza atıyor. Türkiye geneli Temmuz ayı içerisinde düzenlenecek olan Türkiye şampiyonası müsabakalarında İskenderun´u en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz. Bunun için de sporcularımızın hazırlık çalışmaları devam etmektedir. Spor barış, kardeşliliktir. Asıl amaçlarının çocukları zararlı alışkanlıklardan ve kötü ortamlardan alıkoymaktır” dedi.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10746,98%0,04
  • DOLAR

    40,59% 0,02
  • EURO

    47,10% 1,43
  • GRAM ALTIN

    4394,42% 2,22
  • Ç. ALTIN

    7018,29% 1,30