Yeni yönetimlerini belirlediler

İskenderun´da faaliyet gösteren Ayna İskenderun Kültür Sanat Derneği, Evimiz İskenderun Süpürge Derneği ve İskenderun Güney Eğitim Vakfı, yaptıkları genel kurullarla yeni yönetimlerini belirledi.

GÜNCEL 3.07.2021 14:50:20 0
Yeni yönetimlerini belirlediler

Nesrin Geyik/İskenderun

Kendi binalarında yapılan üç kongreye de tek liste halinde gidildi.
Dernek binasında yaptığı genel kurulla yeni yönetimini belirleyen Ayna İskenderun Kültür Sanat Derneğinin başkanlığına Recep Yıldırım getirilirken, yönetim kurulu da oluştu. Kendi arasında görev dağılımı yapan dernek yönetimi şu isim ve görevlerden oluştu: Mehmet Berkyurek (başkan yardımcısı), Mehmet Çağlar (sayman), Mustafa Akyürek (sekreter), Meral Toksoy.
Dernek binasında yapılan genel kurulda ise Evimiz İskenderun Süpürge Derneğinin yönetim kurulu da şu isimlerden oluştu: Ali D. Çimelek, Arzu Kuran, Ayşe Figen Arlı, Mükremin Kurtcephe ve Türkan Işık.
İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) da kendi binasında yaptığı ve Mithat Barutçu tarafından hazırlanan tek liste halinde gidilen genel kurulda yönetim şu isimlerden oluşturuldu: Mithat Barutçu, Vadat Kireççi, Yusuf Reyhani, Selda Keskin, Koray Bilen, Özlem Narlı, Bestami Alıcı, Fedai Zorlu ile Onur Tektaş.

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9350,01%0,41
  • DOLAR

    39,36% 0,38
  • EURO

    45,59% 0,75
  • GRAM ALTIN

    4301,16% -0,62
  • Ç. ALTIN

    6934,05% -1,15