Yayman´dan belediye ziyareti

Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci´yi makamında ziyaret etti.

GÜNCEL 2.08.2018 10:47:38 0
Yayman´dan belediye ziyareti

Antakya/SES

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Kimyeci, partisi AKP´nin Hatay Milletvekili olan Hüseyin Yayman´ın Hatay için çok önemli bir değer olduğunu, görev süresince çok güzel hizmetlere imza atacağından emin olduğunu ifade ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Hatay Milletvekili Yayman da Antakya Belediye Başkanı Kimyeci´yi başta sosyal belediyecilik hizmetleri olmak üzere tüm çalışmalarında başarı vgösterdiğini belirtti ve gayretlerden dolayı tebrik etti.

Kimyeci, teşekkür ziyaretini sürdürdü
Antakya Belediye Başkanı Kimyeci, 24 Haziran´da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Hatay´da halkın büyük bir teveccüh göstererek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ı Başkanlık Sisteminin ilk Cumhurbaşkanı seçmesinden ve AKP´ye verilen desteklerden dolayı vatandaşlara teşekkür ziyaretlerini sürdürdü. Kimyeci, kentin Üçgedik, Akhisar ve Alahan Mahallelerini ziyaret ederek, muhtarlar, partisinin mahalle temsilcileri ve vatandaşlara teşekkür etti. Ziyaretlerde konuşan Kimyeci, şunları söyledi: '24 Haziran´da yapılan seçimlerde ülkemizin, devletimizin, milletimizin, bayrağımızın yücelmesi için fedakarlık yaparak, sandıklara sahip çıkarak, yüzde doksan nispetinde adeta rekor katılım göstermek suretiyle oylarınızı kullandınız. Şu anda en yüksek oy ile Sayın Cumhurbaşkanımızın Devlet Başkanımız olarak görevine devam etmesine imkan sağlamış oldunuz. Ben bu bağlamda Sayın Cumhurbaşkanımızın sizlere gönderdiği kucak dolusu gönül dolusu teşekkürlerini getirdim.”

Anahtar Kelimeler: İsmail Kimyeci Hüseyin Yayman

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10737,21%-0,06
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4308,19% 0,21
  • Ç. ALTIN

    6915,25% -0,19