Yavuz´dan ´hemşehrilere seçim ziyareti´

Yavuz´dan ´hemşehrilere seçim ziyareti´

YSK kararıyla 23 Haziran Pazar günü tekrar edilecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine yönelik ´cumhur ittifakı´nın adayı AKP´li Binali Yıldırım´a destek vermek için İstanbul´da bulunan Kırıkhan Belediye Başkanı

Akın Bodur/İskenderun

 Yavuz´un bazı ziyaretlerine Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ve Hüseyin Yayman da katıldı. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da İstanbul´a gitmişti.
Kırıkhan Belediye Başkanı AKP´li Ayhan Yavuz, İstanbul´da örgütlenen Kırıkhanlılar Derneği (İstKırDer) Başkanı Mehmet Doğru ile birlikte İstanbul´da yaşayan Kırıkhanlılarla bir araya gelip, değerlendirmede bulundu. Kırıkhan Belediye Başkanı Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı fotoğraflı paylaşımlarda, 'Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Ak Parti Hatay il Gençlik Kolları Başkanı Şaban Kurt, Ak Parti İstanbul İl Gençlik kolları Başkan Yardımcısı Mustafa Akar ve İstKırDer Başkanı Doğru ile birlikte derneğin organize ettiği hemşehri buluşmasında hemşehrilerimiz ile bir araya gelip istişarelerde bulunduk', 'Kumlu Gençlik Kolları Başkanı Zeki Saralar ile birlikte İstanbul Bağcılarda ikamet eden Hataylı hemşehrilerimizle bir araya gelip istişarelerde bulunduk.', 'Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Ak Parti MYK üyesi Hatay Milletvekili Bayram Türkoğlu, İstanbul Vali Yrd. Hulusi Doğan ile birlikte (Hatiab) Hatay İş Adamları ve Bürokratları Derneği yönetim kurulu başkanı İbrahim Güder ve yönetim kurulu üyelerinin organizesinde Kadıköy İstanbul Yelken Kulübünde bir araya gelip istişarelerde bulunduk.', 'Hatay Milletvekili Yayman ve İstKırDer Başkanı Doğru ile birlikte Kadıköy ve Ataşehir´de bulunan City Loft Hotelin sahibi Hazım Giray´ı ziyaret edip istişarelerde bulunduk.', 'Hatay Milletvekili Yayman ve İstKırDer Başkanı Doğru ile birlikte ilçemiz eski başhekimlerinden Dr. Mehmet Toprak´ı kendi hastanesinde ziyaret edip istişarelerde bulunduk.', 'Hatay Milletvekili Yayman ve İstKırDer Başkanı Doğru ile birlikte Kadıköy Mado firmasının sahibi Hasan Demirci´yi ziyaret edip istişarelerde bulunduk.' ve 'İlçe başkanımız Ömer Erdal Çelik ve İstKırDer Başkanı Doğru ile birlikte İstanbul Basın Ekspres yolunda işyeri bulunan İmza Giyim firması sahibi İbrahim Taşkınırmak ´ı ziyaret edip istişarelerde bulunduk' ifadelerini belirtti.



Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,47% -0,04
  • EURO

    43,61% -0,24
  • GRAM ALTIN

    4005,10% -1,59
  • Ç. ALTIN

    6629,81% 0,00