Yanlış kullanımdan tıkandı

HATSU, katı atıkların kanallarda tıkanmalara neden olduğunu bildirdi

HATAY 24.04.2021 09:40:45 0
Yanlış kullanımdan tıkandı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), atık su hatlarında oluşan tıkanma sorunlarını gidermek için temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşlar tarafından ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi´ne iletilen içme suyu ve kanalizasyon problemlerine anında müdahale edildiğini belirten Genel Müdürlük, Kırıkhan ilçesinde yapılan temizlik çalışmaları sırasında atık su hatlarından çıkarılan ıslak mendil, peçete, kozmetik ürünleri gibi katı atıkların tıkanmalara neden olduğuna dikkat çekti.

Kırıkhan ilçesi Barbaros Mahallesi´nde bulunan parsel bacalarındaki atıkların temizlenmesiyle kötü kokuların önüne geçildiğine vurgu yapan HATSU, atık su hatlarının çöp alanı olmadığını ve vatandaşların daha duyarlı davranması gerektiğini hatırlattı.

Anahtar Kelimeler: Yanlış kullanımdan tıkandı

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,47% -0,04
  • EURO

    43,61% -0,24
  • GRAM ALTIN

    4005,10% -1,59
  • Ç. ALTIN

    6629,81% 0,00