Vekil aday adayı başkan yardımcısı oldu

İskenderun Devlet Hastanesi hekimlerinden Doç. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca (40), İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı oldu.

GÜNCEL 11.07.2019 10:54:34 0
Vekil aday adayı başkan yardımcısı oldu

Akın Bodur/İskenderun

 Akkoca´nın belediye başkan yardımcısı olmasıyla İskenderun Belediyesinde başkan yardımcısı sayısı da 4´e yükseldi. İskenderun belediyesi, dört olan başkan yardımcısı sayısını uzun süredir 3 olarak kullanıyordu. Ahmet Keskin, Kemal Nadir Ünal ve M. Ali Dokuzoğlu, İskenderun Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevlerini sürdürmeye devam ediyor. Akkoca, hastanede hekimlik görevini sürdürürken geçen yıl istifa ederek, AKP Hatay Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunmuş, aday olamayıncı görevine geri dönmüştü.

Akkoca görevine başladı
İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevine başladı ve dün İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı olarak kaymakamlıkta düzenlenen uyuşturucuyla mücadele üzerine yapılan ve kurum yöneticilerinin katıldığı değerlendirme toplantısında belediyeyi temsil etti.
Evli bir çocuk annes olan Doç. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca, ilk, orta ve Lise öğremini İskenderun´da tamamladı. Samsun 19 Mayıs Tıp Fakültesinden 2002 yılında mezun olan Akkoca, Osmaniye 112 Acil KKM Başhekimliği, İstanbul Okmeydanı E.A.H Uzmanlık Eğitimi, Zorunlu hizmet için gittiği Şırnak Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı ve Başhekimliği, Mustafa Kemal Üniversitesi Aile Hekimliği A.D. Yardımcı Doçent olarak, İskenderun Devlet Hastanesi Başhekim adına imza yetkilisi iken Sağlık Bakanlığınca araştırmacı olarak yurt dışndaı görevlendirildi. skenderun Devlet Hastanesinde Doçent Dr. olarak Kalıtsal Kan Hastalıkları Kliniği ve Evde Sağlık Hizmetleri Kliniğinin sorumlu hekimlik yaparken, AKP´den Hatay Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ederek, adaylık başvurusunda bulunmuş, aday olamayınca da görevine geri dönmüştü.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Payas Plajına 'Su Oyun Parkı'

"Hatay, santraller ve taş ocaklarına teslim edildi"

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

  • BIST 100

    10971,52%1,24
  • DOLAR

    42,03% 0,24
  • EURO

    48,46% -0,18
  • GRAM ALTIN

    5412,27% -0,31
  • Ç. ALTIN

    9047,60% 0,46