Vali Yardımcısı Polat gözaltında

Adana´da annesi ve erkek kardeşini öldüren Hatay Vali Yardımcısı gözaltına alındı. Cinayetin miras meselesinden çıkan tartışmanın ardından işlendiği iddia edildi.

GÜNCEL 12.08.2020 02:28:15 0
Vali Yardımcısı Polat gözaltında

Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat, erkek kardeşi ve annesini tabancayla vurarak öldürdü. Adana´nın merkez Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi´nde bulunan annesinin evinde Altuğ ve annesi İkbal Polat´a tabancayla ateş ettiği, İkbal ve Altuğ Polat´ın olay yerinde yaşamını yitirirken, olay anında evde olan babasının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat, Suriye´deki Zeytindalı Harekat Bölgesinde İnsani Yardım Koordinatörlüğünü yürütüyordu.

Tolga Polat olay yerinde gözaltına alınırken, olay sırasında evde olan şüphelinin babası Şeref Polat da görgü tanığı olarak emniyete götürüldü. Ailenin görülecek miras davası öncesi bir araya geldiği, çıkan tartışmanın ardından cinayetin işlendiği öne sürüldü.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10737,21%-0,06
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4308,19% 0,21
  • Ç. ALTIN

    6915,25% -0,19