Uyuşturucuya ‘sıfır tolerans´

Dörtyol´da uyuşturucuyla mücadele toplantısı yapıldı, Antakya´da da madde bağımlılığı ile mücadele standı açıldı. Uyuşturucuyla mücadeleye yönelik toplantı ve etkinlikte de a ‘uyuşturucuya sıfır tolerans´ ile yaklaşılması

GÜNCEL 12.03.2020 10:53:43 0
Uyuşturucuya ‘sıfır tolerans´

İskenderun/SES

Hatay Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, madde bağımlılığı ile mücadele standı bir alışveriş merkezi önünde açıldı. Gerçekleştirilen etkinlikte, madde bağımlılığının önlenmesi amacıyla bilgilendirme çalışması yapıldı. Standı ziyarete gelen vatandaşların soruları cevaplandırılarak çeşitli materyaller dağıtıldı, Google Play ve AppStore üzerinde bulunan 'Uyuma' uygulaması üzerinden de ihbarın gerçekleştirebileceği bilgisi verildi.

Dörtyol´da ‘süreç´ tartışmaya açıldı
Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak başkanlığında uyuşturucu ile mücadele toplantısı yapıldı. İlçe Sağlık Müdürü Halil Canpolat´ın yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi verdiği kaymakamlık makamındaki toplantıda Kaymakam Bulacak, ülke genelinde olduğu gibi ilçede de uyuşturucuyla topyekun mücadele edildiğini söyledi. Bağımlılıkla mücadelenin bir süreç olduğunu, bunun en iyi şekilde yürütülmesi gerektiğini vurgulayan Bulacak, 'Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda, okullarda, kurslarda gerekli bilgilendirmeler yapılıyor. Gençlerin yoğun olarak kullandığı kafeler, spor salonları gibi yerlerde de çalışmalar sürüyor.' dedi.

 

 

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Payas Plajına 'Su Oyun Parkı'

"Hatay, santraller ve taş ocaklarına teslim edildi"

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

  • BIST 100

    10897,93%0,25
  • DOLAR

    41,98% 0,08
  • EURO

    48,82% 0,27
  • GRAM ALTIN

    5354,91% 1,04
  • Ç. ALTIN

    8925,65% -0,24