“Üreten bir Arsuz yaratacağız”

CHP Arsuz Belediye Başkan adayı Asaf Güven, kentin lokomotif iki sektörü tarım ve turizmi için bir çalışma programı hazırlayacaklarını belirterek, bunu kent dinamikleri, üniversite, ilgili kuruluş, üreticiyle projelendireceklerini söyled

SİYASET 22.02.2019 12:21:04 0
“Üreten bir Arsuz yaratacağız”

İskenderun/SES

Arsuz´ta seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlere ilişkin yapılan yazılı bilgilendirmeye göre Belediye Başkan Adayı Asaf Güven, ‘kentin başta tarım ve turizm olmak üzere ihtiyaç haritasının çıkarılacağını, bu konuda çiftçi, turizmci ve yetkili kurumların işbirliğine başvurarak, üniversiteler de dahil projeler üretileceğini, ilçede kooperatifleşmenin gelişmesine katkı sunacağını belirterek, gençlere okuma alışkanlığı kandıracak projeler de hayata geçireceklerini´ ifade etti.
'Biz, yaşadığımız şehri halkçı belediyecilik anlayışıyla kucaklamaya, toplumun tüm katmanlarıyla hep birlikte ortak paydada yönetmeye, gerçekçi projelerle tarımda, turizmde, kültür ve sanatta kalkındırmaya, dertlerine derman olmaya geliyoruz” diyen Güven, ekip olarak çabalarının Arsuz´un aydınlık geleceğine yönelik olduğunu kaydetti. Güven, şunları paylaştı: “Mahalleler arasında fırsat ve hizmet eşitliği sağlanan, hakça paylaşan, hesap verebilen, şeffaf yönetilen, şeffaf ve dürüst politikalar ile güven duyulan, en önemlisi de üreten bir Arsuz yaratmaya kararlıyız. Birlikte yönetip, birlikte gülümseyeceğimiz aydınlık bir Arsuz için çıktığımız yolda da en büyük gücümüz, güvencemiz ve dayanağımız halkımız ve birlik, beraberliğimizdir. Ayrışmadan, herkesle el ele verip, gücümüze güç katarak soğuk rüzgârları birlikte bahara çevireceğiz. ‘Sen – Ben´ olarak değil, ‘biz´ olarak, bütün Arsuzlularla birlikte karşılayacağız baharı.”

Anahtar Kelimeler: Asaf Güven Arsuz

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10737,21%-0,06
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4308,19% 0,21
  • Ç. ALTIN

    6915,25% -0,19