UKOME’den servis araçlarına ‘deprem’ düzenlemesi

Servis veya ticari araç işletmecilerine bu alandan çekilme işlemlerinde cezalı duruma düşmemeleri için süre verildi

HATAY 24.05.2023 20:47:00 0
UKOME’den servis araçlarına ‘deprem’ düzenlemesi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Mayıs ayı toplantısı HBB Genel Sekreter Yardımcısı Metin Açık başkanlığında yapıldı. Toplantıda depremden dolayı sıkıntılı günler geçiren öğrenci, personel ve toplu taşıma hizmeti veren işleticilerin araçlarını özel araç statüsüne dönüştürme talepleri için süre verilmesi teklifini görüşerek karara bağlandı.

HBB’den yapılan yazılı bilgilendirme şöyle: “Bu doğrultuda 06.02.2023 tarihi itibariyle ticari araçlarını hususiye çeken ve bu tarih öncesinde cezalı duruma düşmemiş olan S, C ve T plakalı işletmecilere hem ‘hususiye çekme’ hem de ‘vize’ işlemlerinde cezalı duruma düşmemeleri adına 2024 yılının sonuna kadar, HO,BB ve M plakalı işleticilere ise 1 yıl süre verilmesi kararı alındı.”

Liman Taksi hastane civarına taşındı

Öte yandan İskenderun'da eski Hataylı Oteli civarında hizmet verirken depremde ağır hasarlı ve enkaza dönen binaların altında kalan Liman Taksi durağı da artık yeni yerinde hizmet verecek. UKOME toplantısında gelen talep üzerine İskenderun Liman Taksi Durağının Özel Palmiye Hastanesi civarına taşınması talebi onaylandı.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    10372,04%-0,10
  • DOLAR

    41,32% 0,08
  • EURO

    48,48% -0,05
  • GRAM ALTIN

    4843,95% 0,33
  • Ç. ALTIN

    7896,98% 0,73