“Türkiye yeni bir rotaya girdi”

Vatan Partisi İl Başkanı Yıldırım, Perinçek´in Cumhurbaşkanlığı adaylığını değerlendirdi.

SİYASET 10.05.2018 11:26:30 0
“Türkiye yeni bir rotaya girdi”

Akın Bodur/İskenderun

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek´in 100 bin engelini aşarak, Cumhurbaşkanı adaylığının kesinlik kazandığını belirten partinin Hatay İl Başkanı Yunus Özgür Yıldırım, “Türkiye artık başka rotaya girmiştir. Hatay kazanacaktır, Türkiye kazanacaktır. Güneş doğudan doğacaktır. Bunun işaret fişeği bu gün atılmıştır” dedi.
Vatan Partisinin 6 günlük sıkı çalışmasından sonra son gün Doğu Perinçek´in 110 binin üzerinde oy alarak Cumhurbaşkanı adayı olduğu bilgisini İskenderun Adliyesi´nde yaptığı açıklamayla paylaşan Hatay İl Başkanı Yunus Özgür Yıldırım, “Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek´in Cumhurbaşkanı adayı olması için 6 gündür çalışmaktayız. Az önce genel sekreterimiz, 100 bin imzayı aştığımızı ve 110 bin imzaya çıktığımızı Türk milletine ilan etti. Ben buradan tüm Türk milletine, gelip, imza atan yurttaşlarımıza, çalışan arkadaşlara, tüm örgütlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Hatay´ın bütün ilçelerinde büyük emek verdiklerini, partililerin büyük bir özveri ve disiplinle çalışma yürüttüklerini de sözlerine ekleyen Yıldırım, şunları kaydetti: “Hatay´ın bütün ilçelerinde büyük emek verdik, arkadaşlarımız büyük bir özveri ve disiplinle, sabahın yedisinden, akşamın dokuzuna kadar çalıştılar. Akşamları ise telefonlarla insanlarımızı aramaya ve oy kullanmaya davet ettiler. Arkadaşlarımız, vatandaşlarımızı imza için adliyelere taşıdılar. Daha görevimiz bitmedi ama onların emek ve ellerine sağlık diyorum. Bize destek veren siyasi partilere, demokratik kitle örgütlerine ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.Onların da 100 bin imza engelini aşmada ciddi katkıları olmuştur.”

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Payas Plajına 'Su Oyun Parkı'

"Hatay, santraller ve taş ocaklarına teslim edildi"

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

  • BIST 100

    10951,27%1,05
  • DOLAR

    42,05% 0,21
  • EURO

    48,54% -0,21
  • GRAM ALTIN

    5445,35% 0,29
  • Ç. ALTIN

    9041,14% 0,39