TKP, seçimi değerlendirdi

Türkiye Komünist Partisi (TMP) 31 Mart yerel seçimlerini yaptığı toplantıyla değerlendirdi. Toplantıya, TKP´nin 31 Mart seçimlerine katılan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vasil Koçgazı ve Antakya Belediye Başkan adayı Sibel Ç

GÜNCEL 12.04.2019 11:28:20 0
TKP, seçimi değerlendirdi

Akın Bodur/İskenderun

 TKP, İskenderun, Arsuz, Hatay Büyükşehir ve Antakya Belediye Başkanlığı için aday göstermişti.
parti binasında yapılan toplantıda değerlendirmede bulunan TKP Parti Konseyi Üyesi Özkan Öztaş, yapılan seçimlerde partileninin, emekçilerin mücadelesini güçlendirecek bir mevzi ile çıktıklarını ifade etti. TKP adaylarının, seçim boyunca çalışmalara katıldığını anlatan Öztaş, seçimleri bir yarış değil mücadele olanı olarak gördüklerini anlatarak, seçimlerde kendisinden başka bir partiye oy istemeyen parti olduklarını, ilkeli ve tutarlı bir program izlediklerini, Tunceli´de de seçimi kazandıklarını söyledi. Süslü bildiri ve bilbort afişleriyle seçime katılmadıklarını, meydan ve alanlarda ilke ve programlarını, yapacaklarını anlattıklarını belirtin Öztaş, seçime girme nedenleri arasında kazanmak kadar halkın sesini duyurmak ve sosyalizmi bir seçenek olarak sunmanın bulunduğunu da söyledi.
Kentlere ´iki partili´ bir sürecin dayatıldığını, bunun dışında bir umudu tarif eden tek parti olarak TKP´nin ortaya çıktığını savunan Öztaş, Tunceli seçimlerini kazanarak, örnek olacaklarını da kaydetti.
TKP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Koçkazı de seçimde destek ve emek verenlere desekkür etti, sıranın mücadeleyi büyütmeye geldiğini belirtti.

Anahtar Kelimeler:

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9249,9%-0,61
  • DOLAR

    38,46% -0,03
  • EURO

    43,67% -0,11
  • GRAM ALTIN

    4105,32% 0,01
  • Ç. ALTIN

    6606,04% 0,00