TKDK´dan salça üreticileriyle toplantı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Hatay İl Koordinatörlüğü´nce düzenlenen kurumun destek verdiği sektörlerin temsilcilerine yönelik bilgilendirme toplantıları sürüyor.

GÜNCEL 24.09.2018 12:22:56 0
TKDK´dan salça üreticileriyle toplantı

Antakya/SES

Ağustos ayında yapılan ‘süt işleme ve mandıracılık´ faaliyetlerine dönük gerçekleştirilen toplantının ardından ‘salça üreticileri´ ile sektörel toplantılara devam edildi. Kurumun toplantı salonunda düzenlenen toplantıda, üreticilere TKDK´nın salça üretimi başta olmak üzere bina, makine-ekipman yatırımlarına KDV, ÖTV muafiyetli verilen yüzde 65 hibe destekleri anlatıldı. Kırsal kalkınma desteklerinin, hem yeni işletmelerin kurulumu hem de teknoloji transferi yapabilmelerine olanak sağladığı belirtildi.
TKDK Hatay İl Koordinatörlüğü´nde yapılacak bir sonraki sektör toplantısının meyve–sebze işleme, paketleme ve soğuk hava depoculuğu ile reçel, marmelat ve pekmez üreticileri ile gerçekleştirileceği de ifade edildi.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Payas Plajına 'Su Oyun Parkı'

"Hatay, santraller ve taş ocaklarına teslim edildi"

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

  • BIST 100

    10951,27%1,05
  • DOLAR

    42,05% 0,21
  • EURO

    48,54% -0,21
  • GRAM ALTIN

    5445,35% 0,29
  • Ç. ALTIN

    9041,14% 0,39