TEDAŞ Arsuz’da şubeleşecek

İskenderun/SES

HATAY 17.05.2024 12:57:00 0
TEDAŞ Arsuz’da şubeleşecek

TEDAŞ, 6 Şubat depremlerinin ardından hem konut sayısı hem nüfusu artan Arsuz’da ilçe şubesi olarak hizmet vermeye hazırlanıyor. 
İhtiyaç ve taleplerin arttığı Arsuz’da daha sağlıklı ve kesintisiz hizmet verebilmek amacıyla hizmet binasını bir kısmı Arsuz Belediyesi mülkiyetindeki Gökmeydan Mahallesindeki alanda inşa edecek. Bu amaçla TEDAŞ, 1187 ada 99 parsel sayılı taşınmazın 225 m2’lik kısmın operasyon merkezi olarak kullanılmak üzere 225 yıllığına tahsis edilmesini talep etti. TEDAŞ’ın bedelli veya bedelsiz olarak tahsis talebi Arsuz Belediye Meclisi nde görüşülerek karara bağlandı. Teklif, alanın 5 yıl süre ile kira bedeli karşılığında tahsis edilmesi yönünde karara bağlandı.

İmardan sorumlu Arsuz Belediye Başkan yardımcısı Özgür Murt, taleple ilgili yaptığı bilgilendirmede, TEDAŞ’ın ilçe müdürlüğünü oluşturmak amacıyla talepte bulunduğunu belirtti. Belediye Başkanı Sami Üstün de TEDAŞ’ın 'daha cevval ve şikayetlere cevap verebilmek amacıyla' ilçede bir hizmet alanı oluşturmak istendiğini, hizmetin artık İskenderun üzerinden değil doğrudan Arsuz'daki operasyon merkezinden sunulmasının planlandığını kaydetti.

Anahtar Kelimeler: TEDAŞ Arsuz’ şubeleşecek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10743,2%1,17
  • DOLAR

    40,66% 0,07
  • EURO

    46,42% -0,05
  • GRAM ALTIN

    4305,31% 0,14
  • Ç. ALTIN

    6928,30% 0,00