Tadilatı BM üstlendi

Modernevler İlkokuluna ´açılış´

EĞITIM 24.11.2018 11:14:21 0
Tadilatı BM üstlendi

İskenderun´daki Modernevler İlkokulu tadilat sonrası törenle açıldı. Okulun tadilat sonrası yapılan açılış törenine İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Birleşmiş Milletler (BM) Uluslararası Göç Örgütü Türkiye Temsilciliği Ofis Müdürü Aws Ezzi ve yetkilileri, okul yöneticileri, öğretmen ve veliler de katıldı. Açılışta, Modernevler İlkokulu öğrencileri 'Birleşmiş Milletler' adlı şiiri okudu, öğrenci korosu da 'Dünya Çocukları' adlı şarkıyı seslendirdi. 20 dersliği bulunan Modernevler İlkokulu´nda 53´ü yabancı uyruklu 152 öğrenci eğtim alıyor. 

Modernevler İlkokulu Müdürü Necmettin Bişkin, okulun önceki ve tadilat sonrası durumunu slaytla anlatıp, katılanlara bilgi verdi. Bişkin, “Okulun bakım ve onarımını üstlenen BM Uluslararası Göç Örgütü Türkiye Temsilciliği tarafından üstlenildiğini anımsatarak, ofis müdürü Ezzi´ye, metruk binanın yıkılarak, genel temizlik ve düzeninin oluşturulması, çöp kovası ve oturma bankı ihtiyacını karşılayan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil´e, okulun klima ve oturma bankı ihtiyacını karşılayan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan´a, klima, güvelik kamerası ve kayıt cihazı ihtiyacını karşılayan İskenderun LimakPort´a, donatım malzemelerinin temininde katkı sağlayan Hatay İl Milli Eğitim ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür etti.
BM Uluslararası Göç Örgütü Türkiye Temsilciliği Ofis Müdürü Ezzi de Uluslararası Göç Örgütü işbirliğinin ortak yürüttüğü projeler ve uygulanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
BM Uluslararası Göç Örgütü Türkiye Temsilciliği Ofis Müdürü Ezzi ve İskenderun Belediye Başkanı Dingil´e teşekkür plaketinin verildiği törene katılanlar, okulun kurdelesini birlikte kesti; kaymakam Yönden de pastayı öğrenciler ve velilerle birlikte kesti.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10737,21%-0,06
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4308,19% 0,21
  • Ç. ALTIN

    6915,25% -0,19