Su birikintisi onarımla önlendi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) ekipleri İskenderun´a bağlı Denizciler Mahallesi Mehmet Akif Caddesi ile Modernevler Mahallesi´nden gelen tıkanıklık şikayetine ivedilikle müdahale etti.

25.08.2017 11:09:36 0
Su birikintisi onarımla önlendi

 

İskenderun´dan iki ayrı noktadan gelen şikayet üzerine deforme olan yağmursuyu ızgaralarının yenilendiği ve tıkanıklık olan bölgelerde combi aracı ile temizlendiği bildirildi.
HATSU´nun yazılı açıklamasında İskenderun´a bağlı Denizciler Mahallesi Mehmet Akif Caddesi üzerinde deforme olan yağmur ızgarasının onarılarak trafik açısından oluşacak tehlikelerin önlendiği ifade edilirken, Modernevler Mahallesi´nden gelen tıkanıklık şikayetine de ivedi bir şekilde müdahale eden ekiplerin combi aracı ile temizlik yapılarak tıkanıklığın giderildiği ifade edildi.

Anahtar Kelimeler: birikintisi onarımla önlendi

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10737,21%-0,06
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4308,19% 0,21
  • Ç. ALTIN

    6915,25% -0,19