Spor şenliklerinin şampiyonları

Spor şenliklerinin şampiyonları

Arsuz Belediyesi tarafından düzenlenen Spor Şenlikler kapsamında, çeşitli branşlarda gerçekleştirilen turnuvaların şampiyonları belli oluyor.

İskenderun/SES

 Belediyenin açıklamasına göre, 1.478 sporcu ile başlayan turnuvaların bir kısmı sona erdi.
Gülcihan plajında gerçekleştirilen Plaj Voleybolu´nda, 8 kategoride yapılan turnuvada dereceye giren sporculara ödüllerini Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven verdi. Katılımın fazla olmasından memnuniyet duyduğu belirten Güven, “Özellikle normalleşme sürecinde çocuklar ve gençler adına bu şenlikleri düzenledik. Onların yaklaşık 15-16 aydır spordan uzak durduklarını biliyoruz. Bu yıl 5 farklı alanda, 6 ayrı noktada ve toplam 1.478 sporcunun katılımıyla bu şenlikleri gerçekleştiriyoruz. Ama inşallah önümüzdeki yıllarda, daha da genişleterek farklı branşları da katacağız' dedi.
Karaağaç Halk Plajında gerçekleşen ve İzmir´den sonra 20 yaş altı kategorisinde ilk plaj futbol turnuvasını gerçekleştiren Arsuz Belediyesi, plaj futbolunu iki kategoride gerçekleştirdi. Müsabakalarda, büyük kategoride Euromar, 20 yaş altı kategoride ise Yıldev Madencilik şampiyon oldu. Kupa törenine katılan Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı Sami Üstün, şampiyon takımlara kupalarını verdi.
Hatay´da ilk kez düzenlenen ve Tenis Federasyonu işbirliği ile yapılan Ayak Tenisi Turnuvasına katılan belediye başkan yardımcısı Mehmet Cevat Aydemir de, şampiyon olan Kızıl Körfez takımına kupasını verdi.



Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9249,9%-0,61
  • DOLAR

    38,46% -0,03
  • EURO

    43,67% -0,11
  • GRAM ALTIN

    4105,32% 0,01
  • Ç. ALTIN

    6606,04% 0,00