SP´den DEVA´ya ziyaret

SP´den DEVA´ya ziyaret

Saadet Partisi (SP) Hatay heyeti, DEVA Partisi Hatay İl Başkanı Sabit Coşkun´u ziyaret ederek, partisinin birinci yıl dönümünü kutladı.

Antakya/SES

 SP GİK Üyesi Necmettin Çalışkan, partinin il başkanı Mustafa Eğe, Antakya ilçe başkanı Fahri Serdar Özal ve YK üyelerinin bulunduğu SP heyeti, DEVA Partisi İl Başkanı Coşkun ve yönetimini kutlayıp, başarı diledi. Ziyarette değerlendirmede bulunan SP´li Çalışkan, 'İadeyi ziyaret ve DEVA Partisi´nin birinci yıl dönümü dolayısıyla bu ziyareti gerçekleştirdik. Partiler arası fikir alışverişi önemli. Hatay, Türkiye genelinde geri kalmış bir il. Temsil noktasında özellikle büyük zafiyet yaşanan bir dönemdeyiz. Şehrin önde gelen insanlarının el ele verip düzeltmesi gereken çok sorunları var. Hatay´ın sorunları için el ele vermeliyiz' dedi.
SP heyetinin ziyaretine teşekkür eden DEVA Partisi Hatay İl Başkanı Coşkun da, “Necmettin Bey, eskiden beri tanıdığımız kardeşimiz. Derdi memleket olanın yanındayız ve beraberiz. Necmettin Bey de Hatay´a değer veren Hatay ve bölge için için elini taşın altına koyan işadamı ve siyasi kimliği ile örnek bir şahsiyet. Ziyaretlerinden memnun olduk, teşekkür ediyor, başarılar diliyorum' diye konuştu.



Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,47% -0,04
  • EURO

    43,61% -0,24
  • GRAM ALTIN

    4005,10% -1,59
  • Ç. ALTIN

    6629,81% 0,00