Sosyal Güvenlik Haftası

Sosyal Güvenlik Haftası, 14-20 Mayıs tarihleri arasında kutlanıyor.

GÜNCEL 18.05.2018 10:10:05 0
Sosyal Güvenlik Haftası

Antakya/SES

Sosyal Güvenlik Hatay İl Müdürü Hamit Bal ve beraberindeki heyet, hafta kapsamında Hatay Valisi Erdal Ata´yı makamında ziyaret etti. İşveren ve çalışanların sosyal güvenlik konusunda bilinçlendirilmesinin önemli olduğunu belirten vali Ata, ziyarette, “Sosyal güvenlik sistemi, kişileri sosyal risklere karşı koruyan ve kollayan bir yapıdır. Bu itibarla sosyal güvenlik, bireysel ve toplumsal hayatımız için olmazsa olmazlardan. Biz, hiçbir sektör ve alanda sigortasız çalışan kabul etmiyoruz. Bütün çalışanların mutlaka sosyal güvenlik şemsiyesi altında olması lazım. Bundan dolayı halkımızın bilinçlendirilmesi çok önem arz etmektedir. Bu hafta boyunca yapılacak etkinliklerin de bu yönde ağırlıklı olması faydalı olacaktır, diye düşünüyorum” dedi.
Sosyal Güvenlik İl Müdürü Bal da Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi. Bal, haftanın amacının vatandaşları sosyal güvenlik hak ve yükümlülükleri açısından bilgilendirmek, toplumda sosyal güvenlik bilincinin oluşturulmasına katkı sağlamak olduğunu ifade etti.
Sosyal Güvenlik Hatay İl Müdürü Hamit Bal, dün de Antakya´da gazetecilerle kahvaltıda buluşup, yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10746,98%0,04
  • DOLAR

    40,59% 0,02
  • EURO

    47,10% 1,43
  • GRAM ALTIN

    4394,42% 2,22
  • Ç. ALTIN

    7018,29% 1,30