Şaydak´tan 4 Türkiye rekoru

Dört yaşında başladığı yüzme sporunda, başarı merdivenlerini tek tek çıkan “Torpido” lakaplı Ömer Şaydak, 9 yaşında başladığı resmi müsabakalarda 50´nin üzerinde madalya kazandı.

SPOR 11.12.2021 15:19:19 0
Şaydak´tan 4 Türkiye rekoru

Fenerbahçe´ye transfer olan Ömer Şaydak, katıldığı ilk Türkiye Şampiyonası´nda da 4 Türkiye rekoru kırdı. İstanbul´da düzenlenen müsabakalarda, 13 yaş 4x50m karışık bayrak, 4x100m karışık bayrak, 4x50m serbest bayrak ve 4x100m serbest bayrak yarışlarında, diğer kulüplerin kırdığı rekoru altta bırakarak, 4 birincilik ile 4 altın madalya kazanan Ömer, yeni Türkiye rekorlarına imza attı.

“Hatay´ı en güzel şekilde temsil edeceğim”

Yıllardır antrenörü ve amcası Murat ile beraber çalıştıklarını ve erilen emeğin karşılığını almaya başladıklarını söyleyen Ömer Şaydak, “Bu rekorlar benim için sürpriz değildi. Yaptığımız yoğun çalışmanın neticesi bu. Fenerbahçe´ye transferimle beraber Hatay´ı artık İstanbul´da temsil edeceğim” dedi.

“Bir mucize gerçekleştirdik”

Ömer´in 4 Türkiye rekoru ile Hatay tarihinde bir ilk imza attığını söyleyen Antrenör Murat Şaydak, şunları belirtti: “Yeğenim Ömer ile beraber zor şartlara ve olumsuz yönde gelişen olaylara rağmen, çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük. Hatay´da, tesis eksikliği yaşadık, var olan tesislerden de yararlanamadık. Özel ve resmi ölçü olmayan havuzlarda çalıştık. Her şeye rağmen pes etmedik, inandık. Fenerbahçe Spor Kulübü, Ömer´in başarılarına kayıtsız kalmadı ve Ömer´in geleceği adına transfer teklifinde bulundu. Ömer´in nice başarılara imza atacağına inancım tamdır.”

Anahtar Kelimeler: Şaydak Türkiye rekoru

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10737,21%-0,06
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4308,19% 0,21
  • Ç. ALTIN

    6915,25% -0,19