Şanverdi yeniden Dış İlişkiler´de

Adalet ve Kalkınma Partisi AKP´nin Mehmet Mehdi Eker başkanlığındaki Genel Merkez Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığına Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi yeniden seçildi.

1.08.2017 10:32:03 0
Şanverdi yeniden Dış İlişkiler´de

 Şanverdi, Arif Demirkıran, Cemalettin Kani Torun, Fazilet Dağcı Çığlık, Halil Özcan, Hüseyin Bürge, İmail Emrah Karayel ile Sena Nur Çelikile birlikte başkan yardımcılığı görevini yürütecek.

Bilindiği gibi, AKP´nin Merkez Karar ve Yönetim kurulu üyesi de olan 1963 doğumlu Fevzi Şanverdi Şam Üniversitesi Arapça Dil Enstitüsü mezunu. Libya Tripoli´de bir Türk firmasında bölge müdürü olarak çalışma hayatına başladı. Türkiye´ye dönerek serbest ticaret işiyle uğraştı. Ayrıca Reyhanlı´da Tercüme Bürosu açarak, tercümanlık yaptı. Hatay Valiliği, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Reyhanlı Kaymakamlığı´nda Fahri Protokol Tercümanı olarak görev aldı.
AKP´nin Seçim İşleri Başkan yardımcılığı görevinde de bir Hatay Milletvekili daha bulunuyor: Adem Yeşildal.

Anahtar Kelimeler: Şanverdi yeniden İlişkiler

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Payas Plajına 'Su Oyun Parkı'

"Hatay, santraller ve taş ocaklarına teslim edildi"

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

  • BIST 100

    10837,30%-0,31
  • DOLAR

    41,99% 0,17
  • EURO

    48,60% 0,06
  • GRAM ALTIN

    5447,06% 0,32
  • Ç. ALTIN

    9006,14% 0,00