Şanverdi iş çevreleriyle buluştu

AKP Hatay Milletvekili, AKP Genel Merkez Dış İlişkiler Başkanlığı Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Fevzi Şanverdi, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) yöneticileri ve işadamları ile bir araya geldi.

9.08.2017 10:32:41 0
Şanverdi iş çevreleriyle buluştu

 

“TBMM´nin tatile girmesini fırsat bilerek 2019´a hazırlık için hemşehrilerimizle birlikte start verdik. Yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz” mesajını sosyal medya hesabından paylaşan ve ilçe ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Şanverdi´nin ATSO´daki toplantısında Hatay´ın son dönemlerindeki sosyal ve ekonomik durumu ile Hatay iş dünyasının beklentileri ele alındı.
Toplantıda İskenderun ticaret ve sanayi Odası Meclis Başkanı Servet Ugutmen de katıldı. Ziyarette, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Çinçin ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz de hazır bulundu.
Şanverdi, Antakya´daki toplantı öncesinde Reyhanlı´da Reyhanlı Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Bayır´ı ziyaret etmiş, Reyhanlı ticaret ve Sanayi Odası´nda Cilvegözü´nde yaşanan sorunlarla ilgili değerlendirme toplantısına katılmıştı.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10737,21%-0,06
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4308,19% 0,21
  • Ç. ALTIN

    6915,25% -0,19