Şampiyon, Yıldev takımı

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Hatay´ın Türkiye Cumhuriyeti Devletine katılışının 79. yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen 34. Erhan Aksay Futbol Turnuvası´nın Hatay şampiyonu Mehmet Boşnak Yıldev oldu.

SPOR 24.07.2018 10:29:06 0
Şampiyon, Yıldev takımı

Orhan Yıldız

 Turnuvanın final maçında Antakya grubu şampiyonu Aydınlıkevler takımını penaltı atışlarıyla yenen Mehmet Boşnak Yıldev takımı, 34. Erhan Aksay Futbol Turnuvasının şampiyonu oldu.
HBB Mehteran Takımının konseriyle başlayan; Aydınlıkevler ve Mehmet Boşnak Yıldev takımı arasında oynanan turnuvanın final maçını Hatay Milletvekili Serkan Topal, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Erhan Aksay´ın eşi Meziyet Aksay ve Hataysporlu eski futbolcular da izledi.
Antakya Esentepe Futbol Sahası´nda, 21 Temmuz Cumartesi günü oynanan turnuvanın final maçı öncesinde, şöhretler karması maçı da oynandı. Maçta, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile Hatayspor´un eski futbolcuları da oynadı. HBB Başkanı Savaş ve merhum Erhan Aksay´ın eşi Meziyet Aksay, şöhretler karmasında mücadele eden Hatayspor´un eski futbolcularına katkılarından dolayı plaket verdi; şampiyon olan Mehmet Boşnak Yıldev takımına da şampiyonluk kupasını verip, turnuvada emeği geçenlere teşekkür etti.

Şampiyon, penaltı atışlarıyla belirlendi
34. Erhan Aksay Futbol Turnuvasının final maçında, turnuvanın Körfez Grubu Şampiyonu Mehmet Boşnak Yıldev ile Antakya Grubu Şampiyonu Aydınlıkevler Sosyal Yardımlaşma Derneği takım, şampiyonluk için mücadele verdi.
Hatay bölgesi hakemlerinden Ömer Yüzer, Sergen Gençoğlu ile Mehmet Koçaker´in yönettiği maçın normal süresi, 3-3 berabere bitti. Maçta golleri, Mehmet Boşnak Yıldev takımından Sedat Kaymaz (2) ile Cengiz Dev; Aydınlıkevler Spor´dan da Salih Karakaş (2) ile İlker Yalçın attı. Maçın normal süresi 3-3 beraberlikle sonuçlanında, penaltı atışları yapıldı ve Mehmet Boşnak Yıldev Takımı 34. Erhan Aksay Futbol Turnuvasının şampiyonu oldu. Yapılan penaltı atışlarında Aydınlıkevler Spor´u 7-6 yenen Mehmet Boşnak Yıldev Spor, Hatay şampiyonu oldu. Şampiyon Mehmet Boşnak Yıldev Spor´a şampiyonluk kupasını Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş verdi.
Maç sonrası final karşılaşmasını izleyenlere mercimekli aş ikram edildi.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Payas Plajına 'Su Oyun Parkı'

"Hatay, santraller ve taş ocaklarına teslim edildi"

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

  • BIST 100

    10897,93%0,25
  • DOLAR

    41,98% 0,08
  • EURO

    48,82% 0,27
  • GRAM ALTIN

    5354,91% 1,04
  • Ç. ALTIN

    8925,65% -0,24