Sahilde fırtına sonrası temizlik

İskenderun´da geçtiğimiz günlerde etkili olan şiddetli yağmur ve rüzgarın yarattığı tahribat ve kirliliğe yönelik belediye ekiplerince çalışma gerçekleştirildi.

27.11.2017 11:10:47 0
Sahilde fırtına sonrası temizlik

Kuvvetli rüzgâr nedeniyle kırılan ve savrulan ağaç dalları ile çevreye savrulan plastik atık ve çöplerin yanı sıra sahil yürüyüş yolu da fırtınadan dolayı kumla dolmuştu. 

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri, Park Bahçe ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sahil bandında kuvvetli rüzgâr sonrası sahil kesimindeki yürüyüş yolu ve parkta çalışma yürüttü, fırtına nedeniyle yürüyüş yoluna savrulan kum temizlendi. Konuya ilişkin belediyeden yapılan yazılı açıklamada Başkan Seyfi Dingil´in şu ifadesine de yer verildi: “Belediye ekiplerimiz seferber olarak birçok cadde ve sokakta temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekiplerimiz çevrenin temizliği konusunda gereken hassasiyeti gösteriyor.”

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Payas Plajına 'Su Oyun Parkı'

"Hatay, santraller ve taş ocaklarına teslim edildi"

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

  • BIST 100

    10971,52%1,24
  • DOLAR

    42,03% 0,24
  • EURO

    48,46% -0,18
  • GRAM ALTIN

    5412,27% -0,31
  • Ç. ALTIN

    9047,60% 0,46