Rektör döküm yaptı

Döküm Teknolojisi dersine misafir olan İSTE Rektörü Depci, öğrencilere ders anlattı, ardından Döküm Atölyesinde öğrencilerle birlikte döküm yaptı.

EĞITIM 15.12.2022 17:16:00 0
Rektör döküm yaptı

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci İskenderun Meslek Yüksekokulu’nda öğrencilerle Döküm Atölyesinde bir araya geldi. Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Metalurji Programının Döküm Teknolojisi dersine misafir olan Rektör Depci, ders anlatımının ardından öğrencilerle birlikte döküm yaptı.

Sahada olmaktan her zaman keyif aldığını belirten İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, “Öğrencilerimizin niteliklerini artırmak, kalifiyeli mezun olmalarını sağlamak için atölye ve laboratuvarlarla teorik eğitimi uygulamalı eğitimlerle tamamlamanın daima önceliğimiz olduğunu ifade ediyorum. Öğrencilerimizle bir arada olmak, eğitimlerinin parçası olmak güzel bir motivasyon ve çalışma enerjisi kaynağı oluyor. Yolu İSTE’den geçen tüm öğrencilerimizin yarınlarının aydınlık ve bugün döktüğümüz metal kadar sağlam olmasını diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler: Rektör döküm yaptı

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,47% -0,04
  • EURO

    43,61% -0,24
  • GRAM ALTIN

    4005,10% -1,59
  • Ç. ALTIN

    6629,81% 0,00