Polislerin yıldönümü ziyareti

Hatay İl Emniyet Müdürlü Kamil Karabörk ve Polis Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Ali Alperen Gökakın ile beraberindeki heyet ,Türk Polis Teşkilatı´nın 174. yıl dönümü ve Polis Günü nedeniyle Hatay Valisi Rahmi Doğan´ı ziyare

GÜNCEL 12.04.2019 11:15:56 0
Polislerin yıldönümü ziyareti

Antakya/SES

 Polis konuklarını makamında kabul eden vali Doğan, ilde görev yapan emniyet mensuplarının Polis Günü´nü kutladı.
Ziyarette değerlendirmede bulunan vali Doğan, 'Vatandaşların can ve mal güvenliğinin en önemli teminatı olan emniyet teşkilatı, bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´nin temel kurumlarından biridir. İki asırdır devletimize hizmet etmek için gecesini gündüzüne katarak, 7/24 demeden her şart altında yaz kış demeden çalışan polis teşkilatımızın nice yıllara kazasız belasız bir şekilde ulaşmasını temenni ediyorum. Bu topraklarda devletimizin bekası için gerektiğinde canını feda ederek şehit olan kardeşlerimize Allah´tan rahmet diliyorum. Ne zaman bir polisimizi göreve gönderecek olsak, kendi çocuğumuzu göreve gönderir gibi onun güvenliği için tüm önlemleri alarak göreve gönderiyoruz' dedi ve görevlerinde başarı diledi.
Hatay İl Emniyet Müdürü Karabörk de kabulünden dolayı teşekkür etti ve Polis Haftasında düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10737,21%-0,06
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4308,19% 0,21
  • Ç. ALTIN

    6915,25% -0,19