Tarih: 20.02.2019 11:11

Pelin, Hatay şampiyonu

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun/SES

Hatay´da düzenlenen Okul Sporları Liselerarası Kick Boks Turnuvası´nda, İskenderun TEK Okulları öğrencisi Pelin İliş, Hatay şampiyonu oldu. İliş, elde ettiği bu sonuçla Türkiye Kick Boks Şampiyonası´na gitmeye hak kazandı.
Kızlar kategorisinde yaptığı bütün müsabakalardan galip ayrılan 10. sınıf öğrencisi Pelin İliş, Hatay´ı Türkiye´da yapılacak müsabakalarda temsil edecek olmaktan dolayı gurur duyduğunu belirtti.

HBB, şampiyonaya 30 sporcu ile katıldı
Şampiyonaya 30 sporcu ile katılan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kick Boks Takımı da 13 birincilik, 4 ikincilik ve 3 üçüncülük elde etti. Hatay Büyükşehir Belediyespor Kick Boks Takımı, Kahramanmaraş´ta yapılacak Türkiye Kick Boks Şampiyonası´na 20 sporcu ile katılma hakkı elde etti. Turnuva hakkında eğerlendirmede bulunan takım antrenörü Ali Nail Akman, “Sporcularımız azimli ve kararlı çalışmalarının neticesinde bu başarıyı kazandı. 01 Mart´a kadar çalışmalarımız devam edecek. Türkiye şampiyonasında da daha iyi dereceler elde ederek Hatay´a dönmeyi umuyoruz. Şehri ve kulübü en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —