Payas, deplasmanda yenildi: 0-2

Misli.Com 3. Ligi 1. grubunda mücadele eden Payas Spor, Ankara deplasmanında Çankaya Futbol Kulübü takımına 2-0 mağlup oldu.

SPOR 7.10.2020 10:23:07 0
Payas, deplasmanda yenildi: 0-2

İskenderun/SES

Ankara Etimesgut Belediye Atatürk Stadında oynanan karşılaşmayı hakemler
Şahin Berker, Sedat Uçar ve Erdem Tanış yönetti. Karşılaşmada Çankaya FK nin gollerini 36. dakikada Bekir Turaç Böke ve 55. dakikada da Furkan Tütüncü kaydetti. Bu sonuçla sahadan puansız ayrılan Payas Spor´un ligde 1 puanı bulunuyor.
Payas Spor, Çankaya Futbol Kulübü maçı hazırlıklarını takımın teknik direktörü Mehmet Seçkin yönetiminde yapmış, maç öncesi Payas Stadında yaptığı antrenman sonrasına ise kulüp yönetimi tarafından kurban kesilip dua edilmiş, Ankara´da da kampa girmişti. Maç önc esi, EDÇ Demirçelik YK Başkanı Sabit Eren de takımı Ağaçlı Tesislerinde verdiği yemekte ağırlamıştı.
Öte yandan Ziraat Türkiye Kupasında İskenderun Futbol Kulübü ile Payas Spor karşılaşacak. Kupa karşılaşması, tek maçla eleme sistemine göre oynanacak 1. Eleme Turu müsabakaları 13-15 Ekim, 2. Eleme Turu maçları da 20-22 Ekim tarihlerinde oynanacak.

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9249,9%-0,61
  • DOLAR

    38,46% -0,03
  • EURO

    43,67% -0,11
  • GRAM ALTIN

    4105,32% 0,01
  • Ç. ALTIN

    6606,04% 0,00