Operatörlük ve boya badana kursu

Hatay Valiliği, Antakya Belediyesi işbirliği ve SODES desteğiyle Ahşap CNC Makine Operatörü Yetiştirme Projesi´nin hayata geçirilmesine dair protokol imzalandı.

HATAY 6.02.2018 10:03:15 0
Operatörlük ve boya badana kursu

 Hatay Valiliğinde düzenlenen protokol imza törenine Hatay Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu ve Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci katıldı.

Proje hakkında SODES temsilcilerince yapılan açıklamada, Antakya Belediyesi ve Hatay Valiliği işbirliği kapsamında SODES destekli olarak iki farklı kurs eğitimi verileceği belirtildi. Açıklamada, 'CNC Ahşap Operatörlüğü Kursu ve Boya Badana kurslarının düzenlenecek. Her kurstan 50´şer kişi yararlanabilecek. 238 bin 656 lira destek de sağlanacak. Antakya Belediyesi de 30 bin 500 lira eş finansman katkısı sağlayacak ve toplam 270 bin lirabütçeli bir proje olacak. Kurslar, Antakya Belediyesi Makine İkmal Tesisi´nde bulunan ahşap üretim atölyesinde verilecek' ifadesine yer verildi.

´Kaynakları bu tür işlerde kullanmak önemli´
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, protokol imza töreninde konuşan Vali Yardımcısı Çakıroğlu, “Allah devletimize zeval vermesin. Devletimizin kaynaklarını böylesine önemli işlerde, doğru kullanmak, doğru yönlendirmek bizim işimiz. Eğer bunu başarabildiysek bize ne mutlu. Hatay´a, Antakya´ya hayırlı uğurlu olsun' dedi.

´Kalifiye istihdam sağlayacak´
Antakya Belediye Başkanı Kimyeci de şunları söyledi: 'Öncelikle Hatay Valiliği´ne yapmış oldu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu sosyal sorumluluk projeleri ile şehrimizde hem işsizliği önlemek hem de kalifiye istihdam ortamı oluşturmak için verdiğiniz bu desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum.'

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Payas Plajına 'Su Oyun Parkı'

"Hatay, santraller ve taş ocaklarına teslim edildi"

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

  • BIST 100

    10951,27%1,05
  • DOLAR

    42,05% 0,21
  • EURO

    48,54% -0,21
  • GRAM ALTIN

    5445,35% 0,29
  • Ç. ALTIN

    9041,14% 0,39