Okul önlerine trafik düzenlemesi

İskenderun Namık Kemal Ortaokulu yanındaki 34'üncü sokağa okul giriş ve çıkış saatlerinden 15 dakika öncesi park yasağı getirildi

HATAY 25.10.2023 13:06:00
Okul önlerine trafik düzenlemesi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında okul çevrelerine ‘trafik düzenlemesi’ yapılması kararlaştırıldı.

HBB Genel Sekreter Yardımcısı Metin Açık başkanlığında gerçekleştirilen UKOME’nin Ekim Ayı toplantısında 25 madde görüşülerek karara bağlandı.

UKOME Ekim Ayı Toplantısı’nda, okul çevrelerinde öğrencilerin ve yayaların can güvenliğini korumak ve trafik akışını rahatlatmak amacıyla yeni düzenlemeler de karara bağlandı.

Buna göre; İskenderun Namık Kemal Ortaokulu yanındaki 34'üncü sokağa okul giriş ve çıkış saatlerinden 15 dakika öncesi öğrencilerin güvenli bir şekilde servislerine biniş ve iniş yapmaları için servis araçları hariç park yasağı getirildi.

Reyhanlı, Defne, Yayladağı ve İskenderun ilçelerinde öğrencilerin güvenliği açısından bazı okulların önlerine hız kesici kasis yapılması ile trafik düzenini ve güvenliğini sağlamak amacıyla Arsuz ilçesi, Karaağaç Mahallesi'nde bulunan Bahçeşehir Koleji yanından geçen yolun Uğur Mumcu Caddesi kesişimi istikametinden olmak üzere tek yöne çevrilmesi kararı alındı.

Antakya ilçesi Habibi Neccar Kavşağı’ndan çevre yolu Honda Kavşağı’na dâhil olan yolun trafik güvenliği açısından kapatılması kararı alınan aynı toplantıda Samandağ Devlet Hastanesi'ne ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla Gözene Mahallesi'nde hizmet veren 3 halk otobüsünün devlet hastanesine hizmet verecek şekilde güzergâhları güncellendi.

Anahtar Kelimeler: önlerine trafik düzenlemesi

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    16119,15%-0,25
  • DOLAR

    44,30% 0,04
  • EURO

    51,33% 0,07
  • GRAM ALTIN

    6619,53% -0,03
  • Ç. ALTIN

    11186,94% 0,00