Öğrenme güçlüğüne dikkat çekecekler

Hatay´da disleksi için farkındalık etkinliği

GÜNCEL 5.11.2018 10:50:35 0
Öğrenme güçlüğüne dikkat çekecekler

Nesrin Geyik/SES

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), okuma yazma matematik gibi akademik becerilerde görülen gelişimsel bir özel öğrenme güçlüğü olarak bilinen disleksi için farkındalık yaratmak üzere bir etkinliği hayata geçirecek.
Disleksi Haftası kapsamında, Çukurova Diyalog ve HBB´nin ortaklaşa düzenleyeceği farkındalık etkinliği 5 Kasım Pazartesi günü HBB Tarihi Taş Bina Önü Antakya Cumhuriyet Alanı´nda gerçekleştirilecek. Etkinlikte, bando, ritim ve dans gösterileri de yer alacak.
Sosyal medya fenomeni Seren Özgün Tunç´un da katılım göstereceği farkındalık eğitimine Hatay tüm ilçelerinden katılım bekleniyor.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, eşi Prof. Dr. Nazan Savaş da disleksi farkındalığına destek vererek ‘Disleksinin Farkındayım´ pankartıyla fotoğraf çekildi.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10737,21%-0,06
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4308,19% 0,21
  • Ç. ALTIN

    6915,25% -0,19