Odadan şirketlere ziyaret

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Atakaş Şirketler Gurubu yönetim kurulu üyesi Mustafa Atakaş ve Bozatlı Metalat Şirketler Grubuna nezaket ziyaretinde bulundu.

EKONOMI 4.11.2017 08:19:18 0
Odadan şirketlere ziyaret

Berkay Arıkan/İskenderun

Payas´ta, Atakaş Demir-Çelik Fabrikalarındaki ziyarette, Atakaş şirketler Gurubu YK üyesi Mustafa Atakaş, demir-çelik sektörünün ekonomiye katkısı ve İskenderun öblgesindeki yeri, dünya çelik üretiminde Türkiye´nin yeri, Çin´in demir piyasasını nasıl yönlendirdiği hakkında bilgi verdi.
Dörtyol´daki ziyarette de, Bozatlı Metalat Şirketler Grubu Başkanı Yakup Bozatlı ve YK başkanvekili Abdullah Bozatlı, konuklarını ağırladı. Yakup Bozatlı, ”Bölgede sanayici ve işadamları olarak iş ve istihdama, ülke ekonomisine katkı bulunmanın gayreti içerisindeyiz. Sanayiciler olarak Dörtyol-Hassa Tünel projesini önemsiyoruz. Gaziantep, Kahramanmaraş, Şanlıurfa olmak üzere diğer illerimiz bu tünel projesini takip ediyor. Projenin tamamlanmasıyla yatırım, ulaşım sayesinde bölgez ekonomisinde ve yatırımlarda ciddi artışlar olacağına ve bölgede iş ve istihdam alanlarının artacağına inanıyoruz. Yeni kurulacak OSB´de yatırımların başlaması ve bölgemizde konteyner terminallerinin olması ise sanayicilerimiz için önemli bir fırsat' diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: Odadan şirketlere ziyaret

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10737,21%-0,06
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4308,19% 0,21
  • Ç. ALTIN

    6915,25% -0,19