Odadan 7 komite

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının (İSMMO) kurduğu komitelerle meslek grubunda hizmet kalitesini arttırmayı ve mükellef odaklı çalışmalar hedeflediğini açıkladı.

GÜNCEL 5.08.2019 10:48:23 0
Odadan 7 komite

İskenderun/SES

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetimi, oda açısından önemli bir misyonu yerine getirirken, yepyeni bir vizyon ortaya koyma hedefiyle ilerlediklerini ifade ettiği açıklamada, gönüllü üyelerden oluşan komitelerin seçiminin yaptığı toplantıda, mesleki sorunları ve mükelleflere daha kaliteli hizmet vermenin yollarınının tartışıldığı da belirtildi. Yazılı açıklamada, oda yönetiminin faaliyetlerini destekleyecek ve ortak akılla sorunlara çözüm üretecek komitelerin, meslek grubunun saygınlığının korunmasında da büyük rol oynayacağı; mesleki denetim komitesi, sosyal kültürel ve sanatsal etkinlikler komitesi, yeni meslek mensubu ve stajyerleri kazandırma komitesi, stajyer denetim komitesi, bağımlı çalışanlar komitesi, haksız rekabet kurulu, etik kurulu, mesleki pazarlama teknikleri geliştirme komitelerinde görev almak isteyen meslek mensuplarıyla bir araya gelindiği kaydedildi.
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hasan Yıldırım, mesleki değerleri unutturmamak, mevzuat değişikliklerini takip ederek üyelere aktarmak, üyelerin sorunlarına hızlı çözüm üretmeyi amaçladıklarını belirtti.

Kimler hangi komitede?
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının açıklamasına göre kurulan komitelerde gönüllü olarak görev alanların şu isimlerden oluştu:
Etik kurulu: Rafi Sümbültepe (başkan), Hurşit Gündüz (başkan yardımcısı), Abdullah Bayraktar (sekreter), Aytekin Ceylan ve Elvin Bilen.
Mesleki Denetim Komitesi: Gülistan Kansu (başkan), Janet Eriş (başkan yardımcısı), H. Uğur Satıcı.
Yeni Meslek Mensubu ve Stajyerlere Etik Değerler Komitesi: Ahmet Kılınç (başkan), Ömer Çağan (başkan yardımcısı), Seçil Kutlu.
Mevzuat Yasa Değişikliği ve Yayın Komitesi: Merih Hasan Yıldırım (başkan), Fehmi Özsoy (başkan yardımcısı), Gani Aşkaroğlu (başkan yardımcısı), Mehmet Güzel (sekreter), Emre Bıkmaz, Yağız Ünsal, Gani Aşkaroğlu.
Meslek Pazarlama Teknikleri Geliştirme Komitesi: Fatma Çelenk (başkan), Arzu Erhan (başkan yardımcısı), Enis Kudret (sekreter), Elvin Bilen.
Sosyal Kültürel ve Sanatsal Etkinlik Komitesi: Şevket Köybaşı (başkan), Mevlüde Toma (başkan yardımcısı), Kozan Dişibüyük (sekreter), Serkan Ateşçi.
Haksız Rekabet Kurulu: Deniz Kartal (başkan), Seçil Kutlu (başkan yardımcısı), Gülbahar Atçı (sekreter), Mevlüde Toma ve İbrahim Cemal Uyar.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10720,70%0,96
  • DOLAR

    40,59% 0,02
  • EURO

    46,44% 0,25
  • GRAM ALTIN

    4310,81% 0,87
  • Ç. ALTIN

    6934,82% 0,15