´Nefes bebek´e destek sergisi HEM´de sürüyor

Ressam Sibel Çakar tarafından geliri SMA (Spinal Muskuler Atrofi) hastası Samandağlı 2 yaşındaki ´Nefes´ bebeğin tedavisinde kullanılmak üzere düzenlenen sergi, İskenderun´da adres değiştirdi.

GÜNCEL 22.12.2021 10:27:16 0
´Nefes bebek´e destek sergisi HEM´de sürüyor

 

Akın Bodur/İskenderun
 İskenderun, Mersin, Ankara, Adana, Antakya, Defne, Altınözü, Ceyhan´dan 42 sanatçının eserlerinin yer almasıyla İskenderun Belediye Kültür Sarayındaki açılan sergi, Halk Eğitim Merkezi´nde (HEM) sürüyor. Belediye Kültür Sarayından İskenderun Halk Eğitim Merkezine 14 Aralık tarihinde aktarılan sergi, HEM´de 24 Aralık tarihine kadar sürecek. Daha önce Samandağ´da 49 sanatçının katılımıyla açılan serginin İskenderun´dan sonra Antakya, Gaziantep ve Kilis´te de açılması planlanıyor. ´Nefes Bebek´in tedavisine katkıda bulunmak isteyenlerin, İskenderun Halk Eğitim Merkezindeki ´Nefes Bebeğe Destek Sergisini´ ziyaret edebileceği anımsatıldı.
Samandağ´ının ardından destek sergisini İskenderun´da düzenleyen ressam Sibel Çakar, sergiyi ziyaret ederek sergilenen eserleri satın alan Samandağlılar Derneği yönetimi, İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) ile mali müşavir Gardis Kısadur´e verdiği destekleri için teşekkür etti.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10619,00%1,26
  • DOLAR

    40,58% 0,01
  • EURO

    46,38% -1,05
  • GRAM ALTIN

    4270,58% -1,59
  • Ç. ALTIN

    6924,72% -0,40