Mükelleflere e-dönüşüm anlatıldı

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, meslek grubu olarak ihtiyaçlarının başında değişen mevzuata yönelik eğitimin oluşturduğunu belirtti.

30.11.2017 10:24:07 0
Mükelleflere e-dönüşüm anlatıldı

 

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ile EDM Bilişim firması işbirliğiyle düzenlenen ‘E-Dönüşümde yeni Mükellefiyetler ve Uygulama Esasları´ konulu eğitim seminerinin açılış konuşmasını yapan Yıldırım, “Bizim olmazsa olmazlarımızın başlangıcı eğitim. Eğitim olmadan biz mesleğimizi icra edemeyiz. Bu E-Dönüşüm uygulamasında özellikle çok fazla konuda bilgiye ihtiyacımız var. Mevzuatımız her gün değişiyor. Bu mevzuatları takip etmek kolay olmuyor. Bu mevzuatları yakından takip edebilmek için eğitimlerin de önemli olduğu kanısındayım” dedi.
İTSO Halil Şahin Meclis Salonunda gerçekleştirilen seminere konuşmacı olarak Gelir İdaresi müdürü Engin Uysal, Gelir İdaresi Grup Başkanı Abdullah Kiraz, SGK Daire Başkanı Cevdet Gökhan Yamankale, SGK Şube müdürü Murat Altın, SGK İskenderun Şube Müdürü Bilal Er, EDM Bilişim İcra Kurulu Başkanı Özcan Ermiş, İTSO Meclis üyeleri, İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, SGK Kurum Bilişim Uzmanı Emre Kendircioğlu, mali müşavirler ve ticaret erbabı katıldı.
Seminerde katılımcılara E-Dönüşümde yeni Mükellefiyetler ve Uygulama Esasları´ konularında son çıkan kanunlar ve bu kanunlara göre mali müşavirlerin izleyecekleri yollar anlatıldı.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    10372,04%-0,10
  • DOLAR

    41,32% 0,08
  • EURO

    48,48% -0,05
  • GRAM ALTIN

    4843,95% 0,33
  • Ç. ALTIN

    7896,98% 0,73