Muhasebecilere seminer

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası İskenderun Şubesi, ‘Uygulamalı Analiz´ konulu seminer düzenledi. Seminerde Prof. Dr. Necdet Sağlam, Uygulamalı Bio-Finans yaklaşımıyla Finansal Analiz ve Raporlaması´ konusunda bilgi verdi. Prof

21.11.2017 10:08:23 0
Muhasebecilere seminer

Onların da insan vücudu gibi çeşitli kimyasal ve fiziksel olaylarda canlılığını sürdüren sistemler topluluğu olarak kabul eder. İşletmeyi bu sistemleri meydana getiren organlardan oluşan canlı bir organizasyon olarak görür. Bütün bu organ ve sistemler uyum içinde çalışır ve işletmenin canlı ve sağlıklı kalması için görev yaparlar. İşletmenin bütün organları iletişim ağları ile birbirine bağlıdır. Bu nedenle işletmenin herhangi bir yerinde meydana gelen her hangi bir sorun bütün. işletmeyi etkiler. Mükelleflerimiz ile bizim aramızdaki ilişkilerin ne kadar önemli olduğu burada açıkça görülmektedir” değerlendirmesinde bulundu.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası İskenderun Şube Başkanı Merih Hasan Yıldırım da, “Bizler muhasebecilik yapıyoruz ancak muhasebeciliğin yanında mali müşavirlikte yapmak zorundayız. Burada mükelleflerimize aylık, üç aylık veya yıllık şirketin kendi konumuyla ilgili benzer konuları bu günkü gördüğümüz eğitim tarzında verirsek mali müşavir oluruz diye düşünüyorum. Haksız rekabetin ortadan kalkması, rekabetin sadece ve sadece bilgiyle verilmesi konusundaki uygulamada bu tür programların bizlere çok faydalı olacağını düşünüyorum. Düşünün bizler muhasebe işliyoruz, sabahlara kadar çalışıyoruz uyumuyoruz ama iş verenin bizim ne yaptığımızdan haberi yok' diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: Muhasebecilere seminer

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Payas Plajına 'Su Oyun Parkı'

"Hatay, santraller ve taş ocaklarına teslim edildi"

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

  • BIST 100

    10951,27%1,05
  • DOLAR

    42,05% 0,21
  • EURO

    48,54% -0,21
  • GRAM ALTIN

    5445,35% 0,29
  • Ç. ALTIN

    9041,14% 0,39