Muhasebecilere ´kişisel veri´ semineri

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, üyelerine yönelik ´kişisel verilerin korunması kanunu´ konulu seminer düzenlendi.

GÜNCEL 13.12.2019 10:33:26 0
Muhasebecilere ´kişisel veri´ semineri

Nesrin Geyik/İskenderun

Seminerde katılımcılara bilgi veren TÜRMOB eğitmeni Serkan Sünmez, kişisel verilerin korunması kanunu, yükümlülükler ve yaptırımları, idari ve teknik tedbirler, veri sorumluları sicili, verbis kayıt süreci ile ilgili bilgi verdi.
Serdar Tümkaya ile Hasan Recai Genç´e Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Çalışma Ruhsatı belgesinin de verildiği İTSO´da düzenlenen seminerin açılışında konuşan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, 'Oda olarak düzenlediğimiz eğitimler devam ediyor. Mesleğimizde mevzuatlarımız çok genişledi. Her geçen gün yeni kanun ve veriler karışımıza çıkıyor. Bizler de bu kanunları öğrenmek ve dijital çağa ayak uydurmak zorundayız. Muhasebeciler olarak son günlerin en çok gündem konusu olan ve hepimizi çok yakından ilgilendiren kişisel verilerin korunması kanunu ile ilgili bu gün buradayız' dedi.

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9311,88%-2,19
  • DOLAR

    38,85% -0,32
  • EURO

    44,87% -0,99
  • GRAM ALTIN

    4344,50% 1,44
  • Ç. ALTIN

    6989,75% 1,74