Müdürler kamu hizmetlerini değerlendirdi

İskenderun´da kamu kurumlarının müdürleri ile bir araya gelerek, genel durum değerlendirmesi yaptı.

GÜNCEL 13.11.2019 10:49:53 0
Müdürler kamu hizmetlerini değerlendirdi

İskenderun/SES

 İskenderun Kaymakamı İskender Yönden başkanlığında yapılan toplantıya, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, İskenderun Sahil Güvenlik Grup Komutanı Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, diğer kamu kurumlarının müdürleri ve muhtarlar da katıldı.
Kaymakam Yönden´in, kamu hizmetlerinin sunumuna yönelik genel durum değerlendirmesi sonrası, yapmasını takiben İskenderun nüfusunun güncellemesi hususunda yapılan ve yapılacak olan çalışmalara ilişkin fikir alışverişinde bulunduğu İTSO´daki toplantıda müdürler ve muhtarlar görüş ve önerilerini aktardı. Kamu kurumlarının bir hizmet alanı olduğunu anımsatan kaymakam Yönden, toplantıda kamu hizmetlerinin sunumunda uyulacak esas ve usulleri de anımsattı.
Aynı yere ve toplantının ardından düzenlenen farklı bir toplantıda ise AKSA Çukurova Doğalgaz Dağıtım firması tarafından hazırlanan faaliyet analizi ve fizibilite konusunda istişarede bulunuldu. AKSA Çukurova Doğalgaz Dağıtım A.Ş. İşletme Müdürü Önder Akyol tarafından yapılan sunumda, doğalgaz dönüşüm faaliyetine ilişkin veriler paylaşıldı, faaliyet analizi ve fizibilite değerlendirmesi de yapıldı.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Payas Plajına 'Su Oyun Parkı'

"Hatay, santraller ve taş ocaklarına teslim edildi"

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

  • BIST 100

    10837,30%-0,31
  • DOLAR

    41,99% 0,17
  • EURO

    48,60% 0,06
  • GRAM ALTIN

    5447,06% 0,32
  • Ç. ALTIN

    9006,14% 0,00