M.Öztürk, ASKP başkanı

M.Öztürk, ASKP başkanı

Hatay Amatör Spor Küpleri Federasyonu, yaptığı genel kurulla yeni yönetimini belirledi. Antakya´daki Hatay ASKF binasında yapılan kongrede divan, Müfit Tatlı, Hamzi Atahan, Kerem Yılmaz ve Zafer Koç´tan oluşurken, tek liste ile g idilen se?

Antakya/SES


Buna göre Mehmet Öztürk başkanlığındaki Hatay ASKF´nın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Abdulhalik Görün (genel sekreter), Ayhan Dik, Nevzat Gonca, Hayrettin Fırıncıoğulları, Mustafa Bayraktar, Nihat Topal, Kemal Kadıoğlu, Tahsin Yırtıcı, Muhammet Tok, Recep Önal.
YEDEK ÜYELERİ: Cemil Güleryüz, Ahmet Davut, Sonay Ateş, Ali Aksu, Yusuf Talipoğlu, Kerem Yılmaz, Mustafa Tanrıseven, Enver Aşar, Uğur Talipoğlu, Mehmet Çiçek ve Ahmet Güvercin. denetleme kurulu üyeliklerine Süleyman Çiçekli, Mithat Günay ile Nizamettin Karaali getirilirken, oyun kurulu üyeleri ise Semih Gözel, Mehmet Afsal, Mehmet Hamurcu, Osman Şevket Özdemir, Ali Yıldız, Mehmet Güler, Şerifkallioğulları, Hamzi Atahan ve Necat Miçooğulları´ndan oluştu. Hatay ASKF gençlik kurulu üyeliklerine Fahri Serdar Özal, Nevzat Danacı, Uğur Karabulut, Mehmet Turunç, Sabahattin Aslan, Canan Karaciğer ve Yusuf Yatkın seçilirken, disiplin kurulu üyeliklerine Zafir Koç, Müntecep Köybaşı ve Sadullah Ergin getirildi. Üst kuruluş olan TASKK´nun delegeliklerine ise Abdulhalik Görün, Nevzat Gonca, Ayhan Dik, Nihat Topal, Kemal Kadıoğlu, Süleyman Çiçekli, Zafir Koç, Recep Önal, Cafer Geyik, Mustafa Bayraktar, Hayreddin Fırıncıoğulları, Ahmet Güvercin ile Hamzi Atahan seçildi.



Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,47% -0,04
  • EURO

    43,61% -0,24
  • GRAM ALTIN

    4005,10% -1,59
  • Ç. ALTIN

    6629,81% 0,00