Miniklerin rekor denemesi

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri, '100 metrekare dünyanın en büyük ebru çalışması'nı yaparak, Guinness Rekorlar Kitabı´na girme arayışında.

2.06.2017 10:50:15 0
Miniklerin rekor denemesi

 Prime Mall Avm´nin açık otoparkında yapılan rekor deneme çalışması, Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Müdürü Şevki Fakıoğlu önderliğinde, 20 öğretmen ve 400 öğrenci tarafından yapılıyor. Guinnes Rekorlar Kitabına girmeye hazırlanılan çalışmada görev yapan 4-5 yaş öğrencilerin çalışması noter huzurunda gerçekleşti.

Çalışmayı izleyen ve '100 metrekare dünyanın en büyük ebru çalışmasının' kent için büyük gurur olduğunu ifade eden Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, “Henüz Anaokul çağındaki minik öğrencilerimizin, böyle sanatsal ve büyük çaba gerektiren bir çalışmanın emekçileri olmaları bizleri gururlandırdı. Ebru sanatıyla ilgilenen okul müdürümüz, öğretmenlerimiz ve 400 öğrencimizi kutluyorum' dedi.

Anahtar Kelimeler: Miniklerin rekor denemesi

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    10372,04%-0,10
  • DOLAR

    41,28% -0,05
  • EURO

    48,42% -0,08
  • GRAM ALTIN

    4843,10% -0,04
  • Ç. ALTIN

    7890,79% 0,00