Milli yelkencilerin ziyareti

Türkiye Yelken Federasyonu Türkiye Şampiyonasında dereceye girerek madalya kazanan İskenderunlu milli sporcular Firdevs Yeğin ve İrem Sütlü, antrenörleri Gökhan Durkal ile birlikte İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel´i ziy

SPOR 6.12.2019 10:37:18 0
Milli yelkencilerin ziyareti

Orhan Yıldız/İskenderun

Milli sporcular Sütlü ve Yeğin, ziyarette şampiyonadaki mutluluklarını İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel´le paylaştı.

Ziyarete kupa ve madalyalarıyla gittiler
Optimist kızlarda Türkiye Şampiyonu olan İskenderun Yelken ihtisas ve Su Sporları Kulübü sporcusu ve milli sporcusu Firdevs Yeğin ile laser 4.7 sınıfında kızlarda Türkiye üçüncüsü olan İrem Sütlü, ziyaretlerinde madalya ve kupalarını da bulundurdu. İskenderun Yelken ihtisas ve Su Sporları Kulübünün antrenörü Gökhan Durkal da Gündel´e yapılan ziyarete katıldı.

'İskenderun, rüzgârıyla yelkende başarıya imza atıyor'
Milli sporcuları makamında kabul eden ve başarılarından dolayı sporcuları kutlayan İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Gündel, 'Bu başarılar, İskenderun´a değer katmaktadır. İskenderun, rüzgârıyla yelken sporunda birçok başarıya imza atıyor. İskenderun Yelken ihtisas ve Su Sporları Kulübü antrenörü Gökhan Durkal ve sporcu arkadaşlarımızın başarısı bizleri mutlu ediyor. Burada birçok milli sporcu yetişiyor ve ülkenin her tarafında yapılan şampiyonluklarda İskenderun´un gururu oluyor. Bizleri bir kez daha mutlu eden sporcuları tebrik ediyorum, bundan sonraki şampiyonalarda da başarılar diliyorum. İnşallah bu defa Avrupa, dünya şampiyonu olurlar' değerlendirmesini yaptı.

Şampiyonada 560 sporcu yarıştı
Türkiye Yelken Federasyonu tarafından İstanbul Büyükçekmece Yelken Kulübünün ev sahipliğinde yapılan Türkiye Şampiyonasına optimist ve laser sınıflarında katılan 560 sporcu yarışmıştı.

 

 

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,47% -0,04
  • EURO

    43,61% -0,24
  • GRAM ALTIN

    4005,10% -1,59
  • Ç. ALTIN

    6629,81% 0,00