MHP´li kadınlar ´ittifak´ istedi

MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Hatay Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun Belediyesi Başkanlığı için ´cumhur ittifakı´nın olmasını istedi. MHP´li kadınlar, ittifak

SİYASET 1.12.2018 11:04:43 0
MHP´li kadınlar ´ittifak´ istedi

MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya ve yönetimi, Mart 2019´da yapılacak yerel seçimlerde Hatay Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun Belediyesi Başkanlığı için ´cumhur ittifakı´nın olmasını istedi. MHP´li kadınlar, ittifakın HBB ve İskenderun için partisinde olması gerektiğini de kaydetti.

MHP´li Kaya, kadın kolları yöneticileriyle birlikte yaptığı açıklamada, 'Hatay´da ´cumhur ittifakı´ olmazsa olmaz. Eğer başarılı bir seçim sonucu elde etmek istiyorsak, cumhura sırt dönemeyiz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak, sağduyulu ve yapıcı davranıyoruz, ´ittifak olmalı´ diyoruz. Yerel de ve genelde kripto unsurlar ittifakı bozmak için birliği zedelemek için her şeyi yapıyor ve deniyorlar oyuna gelinmemeli, sağduyulu davranılmalı ittifak ruhuna yakışan yapılmalıdır. Hatay Büyükşehir Belediyesi kazanılmak isteniyorsa, Hatay´ın en büyük ilçesi olma özelliği taşıyan İskenderun başta olmak üzere bir kaç ilçede MHP adayı desteklenmelidir. İttifak ruhuna yakışan da bu değil midir? Aksi durum söz konusu olursa büyük şehir belediyesini kaybetmek kaçınılmaz olacaktır. Bu durumdan da elbette ´hep bana, hep bana´ siyaseti yapanlar, ittifak ruhuna aykırı davrananlar sorumlu tutulacaktır. Milletimiz şahit. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak üzerimize düşen her şeyi fazlası ile yaptık, yapıyoruz' değerlendirmesini yaptı.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10737,21%-0,06
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4308,19% 0,21
  • Ç. ALTIN

    6915,25% -0,19